Ystävänpäivä oli ihania yllätyksiä täynnä, joista yksi on tämä olohuoneesta paikkansa löytänyt suurikokoinen peikonlehti. ♥ Uusi asukkini sopii täydellisesti peikonlehti-kokoelmani jatkeeksi, joita olenkin ripotellut vähän sinne ja tänne. :)

Omakotivalkoinen_16022016_7617.jpgOmakotivalkoinen_16022016_761.jpgOmakotivalkoinen_16022016_76.jpg

Kauniita viherkasveja on lukuisia, mutta peikonlehti on ehdoton lempparini. Se on väriltään täydellisen vihreä (ei liian tumma, vaalea, kirkas, haalea, raidallinen tai pilkukas) ja rakastan sen isojen lehtien muotoa. Osa rakkaudestani saattaa selittyä lapsuuden kodissani olleista kattoon asti kasvaneista peikonlehdistä, joilla äitini tykkäsi sisustaa. Hän onkin melkoinen viherpeukalo, saa nähdä riittääkö minun kykyni samaan... :)

Aurinkoista tiistaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg