Ilta-Sanomien sivuilla esiteltiin eilen KonMari Suomi -yhteisöä Facebookissa ylläpitävän Mira Ahjoniemen ajatuksia konmarittamisesta ja siitä miten suurta apua ja hyötyä tuon japanilaisen raivaus- ja siivousmetodin toteuttamisesta on hänelle ollut. Ilta-Sanomien juttu on lyhennelmä ET-lehdessä julkaistussa haastattelusta, jonka voi lukea kokonaisuudessaan TÄÄLLÄ. KonMari-hypen alkaessa olin omassa raivausprojektissani jo loppusuoralla, mutta Marie Kondon kirja oli silti erittäin kiinnostava ja hyvin motivoiva, suosittelen sen lukemista kaikille jotka kaipaavat elämäänsä järjestystä. Myös KonMari Suomi yhteisöön kannattaa Facebookissa liittyä, mikäli kaipailet vertaistukea, motivaatiota ja tsemppausta oman kodin tavaroiden organisointiin, järjestelyyn ja karsintaan. 

Omakotivalkoinen_07032016_7677.jpg

Liityin kyseiseen ryhmään jokin aika sitten ja käyn säännöllisin ajoin inspiroitumassa siellä. :) Ryhmä on täynnä huikeita tarinoita oikeiden ihmisten kodeista, ongelmakohdista ja raivausprojekteista. Siellä voi kysyä neuvoa, jakaa omia vinkkejä sekä keskustella tavarasta ja sen määrästä yleisemmällä tasolla - mikä on tarpeeksi, miten punnita tavaroiden tarpeellisuutta ja niiden tuottamaa iloa, jota KonMari -metodissa painotetaan. 

Omakotivalkoinen_07032016_7676.jpg

Kotimaisten konmarittajien Facebook-ryhmä on suljettu yhteisö, joten sen sisältöön pääsee käsiksi ainoastaan lähettämällä liittymispyynnön ryhmän ylläpitäjälle. Tämä on minusta erittäin hyvä juttu, sillä moni ryhmäläinen jakaa ajatuksiaan hyvinkin henkilökohtaisella tasolla - meitä tavaran taltuttajia on moneen junaan, pienestä vähentäjästä rajuun karsijaan. :) Mikäli aihe on ajankohtainen ja tunnistat itsessäsi konmarittajan elkeitä, tule liittymään aktiiviseen ja innostuneeseen joukkoomme! Ryhmän löydät Facebookista nimellä KonMari Suomi. :)

Kivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg