Niin mukavaa ja hyödyllistä kuin aktiivinen liikkuminen onkin, on se tuonut mukanaan yhden negatiivisen muutoksen - päälläni on tänä vuonna ollut joka ikinen päivä paria poikkeusta lukuunottamatta treenitrikoot ja sporttipaita tai liehuneule. Mukavissa ja joustavissa vaatteissa on liiankin ihana olla, koskaan ei housut kiristä tai pusero purista, ja sen vuoksi olenkin laiskana mennyt sieltä mistä aita on matalin. Itsenäisesti omissa oloissani työskennellessä on yhdentekevää mitä päälleni puen ja se valitettavasti näkyy. Sporttivaatteeni ovat toki siistejä ja puhtaita, hiukset on harjattuna ja kasvoilla parempien elämäntapojen tuoma hehku, mutta siihen se sitten jääkin - peilikuva on valju ja olo epänaisellinen... harmittaa. 

Omakotivalkoinen_27032016_6761.jpg

Pääsiäisen pyhinä jutustelin tästä ongelmastani parinkin eri ihmisen kanssa, jotka jakoivat kanssani samanlaiset fiilikset. Kehittelimme yhdessä kahden viikon kauniimpana arjessa -haasteen, jossa on tarkoitus pukeutua joka aamu kivoihin ja ihaniin "oikeisiin vaatteisiin", vaikkei olisi menossa minnekään. Sporttivaatteita saa käyttää ainoastaan sporttaillessa, ulkoilupukua ulkoillessa (ulkoiluksi ei lasketa kaupassa käyntiä tai kaverille kävelyä). Hiuksia ei tarvitse kähertää eikä meikkiä laittaa, mutta yleisilmeen tulee olla siisti ja hyvää mieltä peilin välityksellä tuottava. :)

Omakotivalkoinen_27032016_87619.jpg

Minulla on kaapissani monta kaunista lempivaatetta, eikä minulla olisi ollut tarvetta lähteä kaupoille uusia katselemaan. Inspiraatio ja lisämotivaatio mielessäni silti lähdin ja löysin Zarasta pari aivan loistavaa juttua, jotka voin vetää yli puutelistaltani - Korkeavyötäröiset Zara Basic High Waist Jeansit ja kapeakärkiset aitoa nahkaa olevat korkkarit. Ostin viime vuonna Tiger of Swedenin vastaavan malliset korkkarit, mutta ne menivät palautukseen liian suuren koon vuoksi. Nyt löytyi murto-osan hinnalla lähes identtiset ja oikeassa koossa. :) Zarasta löytyi lisäksi polkadot -kuvioitu pitkä pusero, ohut olkaiminen läpikuultava toppi sekä kätevän oloinen citybag, jossa mukana pitkä hihna ja erillinen sisälaukku.

Omakotivalkoinen_27032016_87618.jpg

Huhtikuun kaupunkimatkaa varten ostin vielä bonuksena tälläisen mustan tyköistuvan Zara Basic -malliston mekon, jossa upea avonainen selkämys. Edullinen mekko istuu kuin hansikas ja sopii monenlaisiin juhlatilaisuuksiin. Bleiserin kanssa käytettynä mekko on erittäin pelkistetty ja sen juju paljastuukin vasta kun bleiserin riisuu. :) En tykkää paljastavista vaatteista ja sen vuoksi reisipituiset helmat, yliavarat kaula-aukot ja täysin hihattomat mekot ovat täysin poissa laskuista. Ainoa poikkeus on tämän mekon kaltainen avonaisuus, hienostunut ja tyylikäs hieman vanhemmallakin juhlapukeutujalla. :)

Uusista ja vanhoista vaatteista luvassa asukuvia runsain mitoin heti kun haaste päättyy parin viikon päästä. :) Toivottavasti plakkarissa on vähintäänkin 14 nättiä ja kelvollista asuyhdistelmää. :) Asukuvauksia varten aktivoitu muistutustoimintokin on jo puhelimessa valmiina, ei pääse sitten kiireessä sekään unohtumaan. :)

Nyt nenä takaisin kiinni televisioruutuun ja Lumikki ja metsästäjä -leffan juonenkäänteisiin, huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg