Säätiedotus lupailee viikonlopuksi kivoja keväisiä ulkoilukelejä ja neidin uudet välikausivaatteet pääsevät ensi kertaa päälle. Tällä kertaa meille iski valinnanvaikeus, sillä valikoimaa on isoille tytöille huomattavasti enemmän kuin pienille, oma neiti kun ei suostu enää "vauvamaiseen" kokohaalariin pukeutumaan. :) Kotimaisuutta tukeakseni ehdotin tytölle pinkillä fleecevuorella varustettua mustaa Icepeakin takkia, joka sai ennustetusti pikkuneidin hyväksynnän... :)

Omakotivalkoinen_23032016_2420.jpg

Omakotivalkoinen_23032016_6517.jpg

Icepeakin Veata Jr -takissa olevien pinkkien pilkahdusten inspiroimana päätimme ostaa pipon, sormikkaat ja tennarit pinkkinä, kivasti löytyi Citymarketista sävysävyyn sopivat jalkaan vedettävät tarranauha-tennaritkin. :)

Omakotivalkoinen_23032016_2427.jpg

Softshell-takissa on irroitettava huppu ja ihanan pehmoinen fleecevuori, joka peittää takin koko sisäpinnan. Yleensä tämän tyyppisissä takeissa on vähintäänkin hihoissa silkkikankainen sisävuori, jota en itse vilukissana voi käsittää - kyllähän sitä voi kylmä tulla käsivarsiinkin. Vetoketju kulkee hyvin kevyesti ja sen hampaat ovat niin suuret että pieni tyttö saa itsekin helposti takkinsa kiinni. Taskuista ehdottomasti plussaa, niissä kulkee tytön tärkeät aarteet ja retkiltä löydetyt kauniit kivet. :)

Omakotivalkoinen_23032016_2433.jpg

Icepeakin Sal Jr -housut ovat takin ohella pehmeällä fleecellä täysvuoritetut. Vyötärön kireyttä voi säätää kuminauhalla, mikä on kasvavien lasten ulkoiluhousuissa omasta mielestäni erittäin tärkeää. 

Omakotivalkoinen_23032016_2431.jpg

Omakotivalkoinen_23032016_2425.jpg

Lahkeen pituus on koossa 128cm aavistuksen pitkähkö omalle tytölleni, jonka pituusmittari näyttää tällä hetkellä 122cm. Lahkeensuut voi onneksi säätää pienemmäksi ja taittaa hieman sisäänpäin, jolloin ne eivät joudu kengän alle ja rikkoudu. 

Omakotivalkoinen_23032016_2423.jpg

Pinkit tennarit ovat jotakin Citymarketin halpissarjaa, hintaa alle 15€. Vaikuttavat päällisin puolin ihan kelpo kengiltä ja kestävät varmasti ainakin kesään asti. Tyttö on perinyt jalkansa minulta, joten lyhyeen ja leveään lestiin on vaikea löytää mukavia kenkiä, jotka eivät purista tai hankaa kantapäätä rakoille. Hän on todella tarkka kengistään ja testikävelystä antamallaan tuomiolla hyväksyi nämä muitta mukinoitta. :) Kotona näillä onkin jo tepsuteltu, joten sisäänajo on valmiiksi suoritettuna viikonloppua varten. :)

Nyt meidän koko perhe pukeutuu Icepeakiin, itselläni kun on saman merkin housut ja miehellä koko arsenaali toppavaatteista softshell-pukuun... mistähän koiralle vielä saisi Icepeakin liivin!?! :D

Kivaa illanjatkoa kaikille & huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg