Pääsiäinen on vuoden värikkäin juhla ja kattauksien kanssa on ihana puuhastella. Kaupat pursuilevat koristeellisia pajunoksia, tipuja, noitafiguureja, pääsiäismunia ja muita teemaan sopivia tuotteita, joilla kattaukseen on helppo luoda pääsiäisjuhlan tuntua. Meillä kuitenkin vältellään tälläisten "kertakäyttöisten" kausikoristeiden ostamista (ellei ne ole syötäviä :D) ja tänä pääsiäisenä juhlapöydässämme nähdäänkin Marimekon värikkäistä paperiserveteistä taiteltuja pupuja. :)

Omakotivalkoinen_25032016_8702.jpg

Omakotivalkoinen_25032016__2478.jpg

Katselin kukkakaupassa upeita pääsiäiskimppuja, mutta päädyin sijoittamaan rahani kahteen krookukseen, joista riittää iloa pitemmäksi aikaa. Valkoisissa ruukuissa olevat krookukset muistuttavat rairuohoa ja sopivat kivasti pupu-teemaan. :) Jännä nähdä mikä kukkien väri tulee olemaan, minulla ei nimittäin ole mitään tietoa siitä eikä nuppuja vielä näy. Toivoisin kukkien olevan valkoisia mutta veikkaan että ne ovat violetteja...

Omakotivalkoinen_25032016_8701.jpg

Omakotivalkoinen_25032016__2472.jpg

Origami-pupuja on helppo tehdä, oma pupuperheeni koostuu raidallisista Marimekon Onnellisuus -kuosin serveteistä sekä vihreistä ja valkoisista Daisy-serveteistä, jotka löysin S-Marketista. Marimekon servettejä oli helpompi taitella ja paperi on sopivalla tavalla napakampaa. Edullisia Daisyja oli hankalampi työstää, eivät meinanneet pupuparat pysyä poksyissään. :)

Omakotivalkoinen_25032016__2518.jpg

Värikäs ja iloinen pääsiäiskattaus parin servettipaketin ja perjantaipuskan hinnalla, eikä tarvitse erikseen siivota säilöön koristeita pääsiäisen jälkeen. :)

Iloista pääsiäistä kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg