Kodin kauneimmat kohdat vaihtelevat usein päivän fiiliksen mukaan, joskus suosikkininäkymäni on olohuoneessa, joskus taas keittiössä. Tänään olen istunut olohuoneen puolella olevalla nojatuolilla ja tiiraillut makuuhuoneen suuntaan, jossa vallitsee ihana valoisuus ja rauha - juuri sellainen tunne jota kaipaan elämääni tällä hetkellä...

Omakotivalkoinen_04032016_2099.jpg

Omakotivalkoinen_04032016_2092.jpg

Saattelimme eilen siskoni rakkaan Emma-koiran viimeiselle matkalleen ja mieli on haikea sekä surullinen. Emma on ollut ilopilleri meidän koko perheelle ja tärkeä osa koko porukkaamme. Oman Roope-koirani kuoleman jälkeen kävin läpi hirveän tunnemyllerryksen suuresta surusta piinaavaan syyllisyyteen ja toivon että osaan olla siskoni ja hänen tyttönsä tukena. ♥ Karvaiset ystävämme valloittavat aina koko sydämen ja jättävät jälkeensä ammottavan aukon. :( Onneksi pienellä on nyt kaikki hyvin ja sateenkaarisillalla moni vanha ystävämme Emmaa vastaanottamassa - sisko rakas oli huikannut Emmalle vielä viime hetkellä että kertoo Roopelle meiltä terveisiä... :´( 

IMG_436187218.jpg

Rakkaus on jokaisen hetken arvoista...

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg