Voiko kotikuntoiluväline olla tyylikäs? Kyllä voi! :)

Pääsin yhteistyön merkeissä tutustumaan ja testaamaan kotimaisen FitWoodin tyylikkäitä ja sisustuksellisia kotikuntoiluvälineitä, joista riittää iloa ja aktiviteettia koko perheen tarpeisiin. Tämä uusi suomalainen startup-yritys tuo markkinoille katseenkestävän tuotesarjan, johon kuuluu mm. voimapyörä, hierontarulla, leuanvetotanko ja voimistelurenkaat. Tuotteet valmistetaan Suomessa pohjoismaisesta puusta perinteitä kunnioittaen ja nykypäivän tyylivaatimuksia vastaten. FitWood uudistaa kotikuntoilun ja fitness-maailman kohtuuhintaisilla design-kuntoiluvälineillään!

Omakotivalkoinen_Fitwood_02032016_2001_2

Kotijumppasarjani on kaivannut lisäbuustia jo pitkään ja FitWoodin Kjerag -voimapyörä totisesti sitä antoi. Ei uskoisi että noikin pieni ja viattoman näköinen kuntolaite paljastuu varsinaiseksi paholaiseksi, varsinkin keskivartalomakkaroille. :) Voimapyörän avulla treenatessa tuntee jo 30 sekunnin kohdalla kuinka keskivartaloa polttaa ja se kiristyy kasaan, uskomaton väline. :) Tehokkuutensa lisäksi se on myös kaunista katseltavaa, eikä sitä tarvitse vaativammankaan sisustussilmän omaavan piilottaa. :)

Omakotivalkoinen_fitwood_876138.jpg

M-ROLL 85 on kehon omatoimiseen hierontaan ja venytykseen soveltuva hierotarulla. Tätä apuvälinettä suosittelen aivan jokaiselle kuntoilun määrästä riippumatta. ♥ Leveällä rullalla saa rentoutettua selän lisäksi myös jalat - reisistä pohkeisiin... tunne on kertakaikkiaan uskomaton enkä osaa edes kuvata sitä lämmintä virtausta joka valtaa koko kehon. 

FitWoodin M-ROLL-rullan valmistuksessa on käytetty triplasti tiheämpää solumuovia verrattuna lukuisiin muihin suosittuihin pilates- ja hierontarulliin. Tuotekehitys on tehty käyttäjien palautteen pohjalta sekä ulkonäön että materiaalin joustavuuden osalta. Rakenne on erittäin jämäkkä ja kestävä, mitä tottuneet käyttäjät yleensä arvostavat. 

Omakotivalkoinen_Fitwood_02032016_2009.j

Yhteistyön merkeissä pyöräytän käyntiin FitWoodin 100€:n arvoisen lahjakortin arvonnan. Arvontaan voit osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa mikä FitWoodin tuotteista herätti sinun kiinnostuksesi (tuotevalikoiman löydät TÄÄLTÄ). Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 9.3.2016 klo 23:59 asti! :)

Omakotivalkoinen_Fitwood_02032016_2003.j

"Tuomme tämän päivän kiireisille ja materiaalin yltäkyllästämille ihmisille takaisin sen pienen palan menneisyyttä, josta esi-isämme ovat saaneet nauttia. Nimittäin rakkaudesta kauniiseen puhtaaseen luontoon ja sen tarjoamiin fyysisiin haasteisiin, jotka olivat heille arkipäivää perhettä kasvatettaessa ja elätettäessä. Onhan puu ollut aina merkittävä osa pohjoismaalaista sisustusta." -FitWood

Katso heidän syntytarinansa ja ihastu! Tämä kotimainen uusi innovaatio tuo tehokasta ja toimivaa tyylikkyyttä kotikuntoiluvälineisiin. Lisätietoa tuotteista ja taustoista löydät osoitteesta:

www.fitwood.com

Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: FitWood)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg