Nils "Nisse" Strinningin ja vaimonsa Kajsan vuonna 1949 suunnittelemaa String-hyllyä alettiin valmistaa sarjatuotantona sen voitettua Bonnierin kirjahyllykilpailun samana vuonna. Pienempi Pocket-versio lanseerattiin 2005 ja kymmenvuotisen historiansa kunniaksi on valmistettu erikoiserä rouhean rosterista versiota. :) 

4.jpg

7.jpg

3.jpg

6.jpg

5.jpg

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu String Pocket -hylly on varsin maskuliininen ja teollisen näköinen, mieleen tulee ensimmäisenä miehekäs verstas tai autotallikorjaamo missä tälläiseen hyllyyn voisi törmätä. Oma mies tykästyi tähän kovasti ja alkoi harkitsemaan sen ostoa, itselleni riittää valkoiset versiot vaikka tulevaisuuden keräilyarvo tässä rajatussa ja numeroidussa hyllyssä hieman kiinnostaisikin. :) Piskuisia String Pocket -hyllyjä on saatavana uuden rosterisen version lisäksi myös 12 muussa kokoonpanossa, joista mallikuvat alla:

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-03-30%20ke

Tiesittekö muuten että Nils Strinning on suunnitellut myös Elfa-sarjan ensimmäiset vedokset, tämän lähes jokaisesta kodista löytyvän säilytysjärjestelmän esiäidin?!? :) Moni tunnistaa String System -sarjan kuuluisan suunnittelijan työksi, mutta harva saattaa arvata että omassa vaatekaapissa / vaatehuoneessa majailee tämän legendaarisen herran vuonna 1946 suunnittelemia ja Elfan jatkojalostamia luomuksia. :)

Inspiroivaa ja aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: string.se, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg