Nettiyhteys meni lakkoon perjantai-iltana ja oli vuorokauden poissa käytöstä, erittäin ärsyttävää (ja hidasta) elää pelkän mobiiliyhteyden varassa. Tässä viimein kuvia polkkatukastani, josta tuli juuri sellainen kuin halusin... :)

Omakotivalkoinen_17032016_8728.jpgOmakotivalkoinen_19032016_8718.jpg

Omakotivalkoinen_19032016_2196.jpg

Kutsuvierastilaisuuteen ei ollut pukukoodia, joten lähdin liikenteeseen tavallisissa arkivaatteissa. Jalassa Zaran pillifarkut ja Vagabondin nahkaiset nilkkurit, puserona New Yorkista ostamani liehuhelmainen läpikuultava neule, jonka läpikuultavuus ei kuvista valitettavasti käy ilmi. Bleiseriä ja lyhyempää puseroa harkitsin liehuneuleen tilalle, mutta hylkäsin idean koska untuvatakin alla bleiseri tuntuu ikävältä. 

Omakotivalkoinen_19032016_8728.jpg

Tässä vielä muutama puhelimella otettu ennen ja jälkeen -kuva - hiukset ulottuivat takaa lapaluiden puoliväliin ja edestä solisluiden alapuolelle, uudessa polkkamallissa etuosa jäi pidemmäksi ja takaraivolle tehtiin kevyt kerrostus jonka saa sorminkin pöyhittyä kuohkeaksi. :) Ihanaa kun takahiukset eivät enää jää takin kauluksen alle lyttyyn tai sivuhiukset vetoketjun väliin. Oma hiusvärinikin näyttää hehkuvammalta uudessa hiusmallissa ja olen niin iloinen ettei hiuksissani ole enää milliäkään hiusväriä. :) 

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg