Pistin Normann Copenhagenin vitivalkoisen Bell -valaisimen viime viikolla tilaukseen ja melkoinen kaunotar paketista paljastuikin. ♥︎ Veikkaukseni uutuusvalaisimen himmeän mattaisesta pinnasta meni nappiin, hykertelin tyytyväisyyttä jo ennen kuin sain pakettia kokonaan edes auki. :)

IMG_2628%20%281%29.jpg

IMG_2621.jpg

Valaisin on kooltaan medium, halkaisija näyttävä 42cm ja korkeuttakin hulppeat 44cm. Ajatuksena oli ripustaa kaksi valaisinta molempiin kattopistokkeisiin, mutta yksikin riittää jo kokonsa puolesta täyttämään sekä tilan että valaistuksen tarpeen. Ripustin valaisimen testimielessä roikkumaan keittiön puolimmaiseen kattokoukkuun nähdäkseni miten kirkon kelloa muistuttavan Bellin muotokieli sopii sisustukseen...

IMG_2624.jpg

IMG_2634.jpg

Yksi ainoa miinus minulla on annettavana ja se koskee valaisimen johtoa, joka on ns. raakaversio. Valaisinpaketti ei sisällä pistoketta, sokeripalaa eikä kattokupua, joten kiinnitystä varten on piipahdettava Clas Ohlsonilla ostamassa valaisintarvikkeita. Lisäksi minua mietityttää nelimetrisen johdon valkoisen kangaspäällysteen purkautuminen, mikäli johtoa leikkaa lyhyemmäksi, se kun ei lyhentämättömänä mahdu erikseen ostettavan kattokuvun sisään vaikka mitä tekisi. 

Seuraavat työvaiheet olisivatkin sitten valaisinpistokkeen, ripustusliittimen ja kattokuvun ostaminen, johdon leikkaaminen oikeaan pituuteen, kattokuvun ja muovisen ripustusliittimen taiteileminen johdon ympärille ilman että tekstiilipäällyste purkaantuu ja viimeisenä pistokepalikan kytkeminen johdon päähän. Hintaansa nähden joutuu aika paljon ottamaan riskejä ja olenkin hieman epävarma uskallanko tähän haasteeseen tarttua. 

Lisäksi jäin miettimään tuota Bell -valaisimen kokoa - jos ja kun olohuoneeseen tuleekin vain yksi valaisin (keskelle olohuonetta, kohdistettuna pöydän päälle), olisiko isompi L-kokoinen paremman näköinen? Tätä täytyy nyt pureksia hetken aikaa ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Ajatuksia otetaan vastaan mieluusti. :)

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää mainoslinkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg