Tämän päivän arkivinkkini ei liity kodin huoltoon vaan oman itsensä huoltamiseen. Mietin pitkään viitsinkö kirjoittaa tästä aiheesta, mutta päätin antaa piut paut nolostumiselle, naisiahan tässä (melkein) kaikki ollaan ja jakaa teille loistavan vinkin, josta on ollut apua itselleni. :) 

Casall_hierontarulla_eroon_selluliitista

Selluliitti on ikävä vaiva monen ikäisillä ja kokoisilla naisilla sekä miehillä. Kurttuisen appelsiini-ihon sietäminen on monelle arkipäivää ja itsekin näin vanhetessani olen saanut huomata ihanan istumatyön vaikutukset. Olen siitä onnellisessa asemassa, että geeneissäni selluliittia esiintyy melko vähän ja se onkin alkanut vasta viime vuosina kerääntymään takareisien alueelle. En useinkaan katsele omaa takalistoani, joten asia ei ole häirinnyt minua muulloin kuin silloin jos haluaisin pukeutua ihaniin shortseihini. :) Selluliitin häätämiseen on olemassa tuhat ja yksi vinkkiä veden juonnin lisäämisestä kuivaharjaukseen ja erilaisiin ihmevoiteisiin. Kuvassa näkyvä Casallin hierontarulla päihittää oman kokemukseni perusteella ainakin kuivaharjauksen ja Lumenen sekä Sensain kiinteyttävät voiteet. :)

Aktiivisesti urheileva mies sai minulta rullan joululahjaksi ja kokeilin sitä särkeviin jalkoihini joulunpyhien aikana. Hierontarullaa oli niin helppo käyttää istuma-asennossa (sohvan reunalla tai lattialla polvet koukussa) takareisien alueelle että kähvelsin tämän mieheltä itselleni ja otin rutiiniksi hieroa tällä kapulalla huonosta verenkierrosta ja istumisesta kipeytyneitä jalkojani pohkeista reisiin. En olettanut sen tekevän muuta kuin rentouttavan lihaksia ja vilkastavan verenkiertoa ja olin todella yllättynyt huomatessani selluliitin hävinneen lähes kokonaan. :D Hintakaan ei hierontarullalla päätä huimaa, se on vain murto-osa Sensain kiinteyttävästä vartalovoiteesta johon menin törsäämään (enkä sillä litrahinnalla törsää toiste). Mitään muita muutoksia ei elämässäni ole ollut, jotka selittäisivät hävinneen selluliitin, joten uskon 110%:sti että sileämpien säärien salaisuus on tämä nystyräinen kevyesti pyörivä rulla. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg