Valkoisten BEdesignin Lily Mini -teräskulhojen metsästäminen on ollut melkoisen haastavaa hommaa ja reilun vuoden se vei ennen kuin sain hankittua itselleni nämä kaunottaret. Toinen pikkuisista kulhoista päätyi sängyn vieressä yöpöytänä toimivan jakkaran päälle kellokipoksi, näin saan nauttia kauniista esineestä heti ensimmäisenä herättyäni ja viimeisenä ennen nukkumaan menoa. 

Omakotivalkoinen_06042016_2821.jpg

Omakotivalkoinen_06042016_2815.jpg

Omakotivalkoinen_06042016_2830.jpg

Omakotivalkoinen_06042016_2826.jpg

Teräksestä valmistetun kulhon pohjassa on kolme ruuvia, joiden olemassa oloa en havainnut ennen kuin huomasin niiden naarmuttavan jakkaran pintaa. Naarmut ovat onneksi hyvin hentoiset ja häipyvät lähes näkymättömiin pelkällä pyyhinnällä. Haluan kuitenkin varjella rakkaita kalusteitani, joten etsin hyppysiini huonekalujen mukana joskus muinoin tulleen kumitarra-arkin ja kiinnitin jokaisen ruuvin kohdalle yhden pehmikkeen. Tähän tarkoitukseen sopisi myös valkoinen huonekaluhuopa, josta leikkaisi pikkiriikkiset ympyrät kumisten tarrojen tilalle. 

Omakotivalkoinen_06042016_2832.jpg

Omakotivalkoinen_06042016_2844.jpg

Omakotivalkoinen_06042016_2847.jpg

Toisesta Lily Ministä löytyy mykkyrälle rullattu vyö, joka on käytössä useampana päivänä viikossa - välillä farkuissa, toisinaan puseron päällä vyötäröllä. Teräksistä Lilya voi käyttää hyvin monella eri tavalla, pinnien säilyttämisestä avainkulhoksi, taskutavaroiden tyhjennyspaikaksi, palasaippuan alustaksi, tuikkukipoksi... Itse ajattelin kokeilla näitä myöhemmin myös kahden hengen kattauksessa, sämpylälautasena salaattilounaan yhteydessä. :)

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg