Kun puhutaan fanittamisesta, tulee ensimmäisenä mieleen teini-ikä ja liuta näyttelijöitä sekä laulajia, joita tuli seurattua sydämen kuvat silmissä. Sydän ei näin vanhimmiten jaksa enää innostua samalla tavoin kuin nuorempana, mutta sykkii se minunkin pumppuni - fanitan nimittäin muutamaa designeria, joiden joukosta löytyy mm. Harri Koskinen. :) Koskisen suunnittelema K-tuoli on profiililtaan yksi maailman kauneimmista tuoleista, muita tuttuja luomuksia ovat Iittalan Sarjaton -astiat, Artekin HK-sarjan huonekalut, Jalo Helsingin Kupu-palovaroittimet sekä Valoarten Korona -valaisimet. Miehet tunnistavat Koskisen enimmäkseen Genelecin kaiuttimien ja Olvin pullojen välityksellä. Yhtä kaikki, tuttu mies monen tunnetun tuotteen ulkoasun takana. :)

Omakotivalkoinen_14042016_3335.jpg

Omakotivalkoinen_14042016_4162.jpg

Miehen siirrettyä Genelecin kaiuttimet studioonsa, on kotona ollut iso Harri Koskisen mentävä aukko. :) K-tuolia olen joskus harkinnut, samoin kuin Artekin HK-sarjan ruokapöytää, mutta kumpikin kaluste tarvitsee ympärilleen tilaa ja avaruutta, jota omassa tuvassani ei ole ollut tarjota. Myös Korona -pöytävalaisin on ollut hilkulla muuttaa meille asumaan, mutta sen halkaisija on piirun verran liian suuri olohuoneen tasolle laitettavaksi. Iittalan Sarjaton -sarjan astioilla on ihana tarina ja ideologia taustalla, mutta olen aika tiukka täti ja tykkään että astiat ovat yleisilmeeltään samaa sarjaa (eli perusvalkoisia). :)

Omakotivalkoinen_14042016_3355.jpg

Omakotivalkoinen_14042016_8718.jpg

Koskisen Iittalalle suunnitteleman Lantern -valaisimen kanssa minulla on pitkä historia, olen nimittäin ostanut valaisimen 1,5 vuoden aikana (nettikaupan välityksellä) jo kolmesti, mutta kahdella ensimmäisellä kerralla jouduin toteamaan valaisimen menneen säpäleiksi postin käsittelyssä. Kolmas kerta toden sanoi ja viime viikolla tilaamani valaisin saapui eilen ehjänä perille. :) Nyt minulla on pala Koskista kotonani ja makuuhuoneen pimeä peränurkka kauniisti valaistuna. ♥

Omakotivalkoinen_14042016_3332.jpg

Omakotivalkoinen_14042016_3347.jpg

Valaisimet näyttävät upealta String -sarjan kevytrakenteisissa hyllyissä, sekä isoissa että pienissä. Pocket -hyllyyn ei ihan jokainen valaisin kuitenkaan mahdu ja aikamoisen läpikäymisen saa tehdä löytääkseen hyllylle valaisimen joka mahtumisen lisäksi myös näyttää hyvältä. Iittalan Lantern täyttää molemmat kriteerit - siro, pelkistetty, kaunis, pehmeä, tyylikäs ja kooltaan oikea.

Omakotivalkoinen_14042016_3344.jpg

Ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg