Stockmannin Hulluja Päiviä vietetään jo kolmattakymmenettä kertaa ja merkkivuosiensa kunniaksi keltainen haamu on saanut viimein äänen. :) Leppoisan haamun veikeän kujeilevasta äänestä vastaa Antti L.J. Pääkkönen, jonka moni tuntee Paavo Pesusienen ja Ice Agen Sidin äänirooleista. Facebookissa jaetun mainosklipin perusteella luvassa on runsaasti nauruhermoja kutkuttavia hetkiä, odotan innolla että pääsen myymälään kuulemaan Haamun supatuksia. :) Ensi keskiviikkona alkava Hullari-hulinointi tuo mukanaan muitakin uudistuksia, joista verkkoshoppailijalle merkittävin on erikoistuotteiden merkkaaminen kultaisella leimalla merkiksi siitä, että tuotetta on hyvin rajattu määrä ja vain osa nopeimmista ehtii itselleen sellaisen klikkaamaan. Selkeyttä tuotteiden riittävyyteen onkin toivottu, joten tämä on mielestäni loistava uudistus - osaan jo valmiiksi varautua muutaman tuotteen osalta siihen, etten välttämättä ehdi niitä omaan ostoskoriini koppaamaan, joten liikkeellä on tosissaan oltava jo heti aamuseitsemältä kokeilemassa onneaan. :)

Stockmann_Hullutpaivat_042016_31032016.j

1. Artek 153 -ritiläpenkki | 2. Sensai -tuotepakkaus | 3. Pappelina Svea White | 4. Woodnotes K-tuoli

Poimin omat suosikkituotteeni kuvakollaaseihin vanhaan tuttuun tapaan. Tällä kertaa tarkoituksena on ostaa yhtä jos toista, osa itselle ja osa miehelle, joten lähes joka aamu saan olla koneen ääressä päivystämässä että kello lyö seitsemän. :) Pappelinan valkoinen Svea -matto irtoaa nyt sen verran edullisesti että pyrkimyksenä olisi onnistua tilaamaan 70x200cm kokoinen matto kylpyhuoneeseen ja toinen samanlainen miehen eteiseen. Sensain tuotepakkausta olen myös kyttäämässä... Unelmakotini 3D-luonnoskuvassakin nähty Woodnotesin K-tuolin hinta on myös kohdillaan, mutta tuon kisan jätän väliin ja annan muiden rauhassa koettaa onneaan. :)

Stockmann_Hullutpaivat_042016_white.jpg

1. Design House Stockholm Arco -pöytä | 2. Kalevala Koru Vanamo -rannekoru | 3. Balmuir -kylpytakki | 4. Hay Hee -tuoli | 5. Louis Poulsen Aj -valaisin | 6. Oral-B sähköhammasharja | 7. Lundia System 3 -säilytyslaatikko | 8. Hay Loop -vaaterekki

Balmuirin kylpytakki houkuttelisi kovasti, mutta päätin tiputtaa sen pois omalta ostoslistaltani. Sähköhammasharjaa sen sijaan tarvitsen ja loistavia vaihtoehtoja on Hullareilla kaksin kappalein. Niin tärkeä kuin hammasharja onkin, kilaa Lundian valkoinen System 3 -säilytyslaatikko sen ohi suoraan kärkeen. :) Valkoista (ja mustaa) boksia olen heiltä messujen yhteydessä toivonutkin ja minun piti pari kertaa varmistaa että tuotetiedoissa tosiaan luki värinä valkoinen. Yritin googlettaa tietoja tästä uudesta väristä ja tulin siihen tulokseen että se on joko varta vasten Stockmannin Hullareille valmistettu, tai sitten se on niin uusi juttu ettei edes Lundia ole ehtinyt lisäämään sitä myyntiin omille sivuilleen. Oli miten tahansa, tuollainen on p-a-k-k-o ehtiä nappaamaan itselle! ♥︎

Stockmann_Hullutpaivat_042016_black.jpg

1. Oral-B sähköhammasharja | 2. Kay Bojesen Zeepra | 3. String Pocket -hylly | 4. Filippa K -merinovillaneuletakki | 5. Louis Poulsen Aj -lattiavalaisin | 6. Daniel Wellington rannekello | 7. Lundia System 3 -säilytyslaatikko | 8. Tiger of Sweden Mi Stretch -mekko

Muodin puolella oli muutamia kiinnostavia tuotteita, joista ykkösenä on Filippa K merinovillainen neuletakki. Kivoja trenssejäkin löytyi (mm. Burberrya), mutta malli ja väri eivät yhdessäkään natsanneet yhteen, sillä etsinnässä on hyvin pelkistetty polvimittainen musta trenssi ilman ylimääräistä koristeellisuutta. Mustan ystäviä hemmotellaan runsaalla valikoimalla - uusi syvän musta String Pocketkin löytyy valikoimasta haamuhinnoin. :)

Stcom_hullarit_042016.jpg

Käykäähän kurkkaamassa Haamun hinnoittelemat Hullarituotteet jo ennakkoon osoitteesta:

www.hullutpaivat.com

Huisia iltaa kaikille! :)

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg