Aamulla on herätys kukonlaulun aikaan, jotta saan silmät auki ja aivot käyntiin ennen Hullujen Päivien avausta klo 07:00. Huomisen ostoslista on hillitön ja moni listalla oleva tuote sellainen, jota takuulla kärkkyy tuhat muutakin aamuvirkkua. :)

Hullarit_miehenostoslistalla.jpg

Teen ostokset myös mieheni ja hyvän ystäväni puolesta, jotka eivät voi olla aamulla päivystämässä koneella nettimyynnin alkaessa. Miehen ostoslistalta löytyy makuuhuoneen valaisimeksi päätyvä Artekin hopeareunuksinen mehiläispesä, teräksinen Georg Jensenin herätyskello, Iittalan Artik-sarjan aterimet ja tarjoiluottimet sekä muutamia vaatteita. 

Hullarit_Ystavanostoslistalla.jpg

Ystävän ostoslistalla on Pieceksen printtipaita sekä Casa Stockmannin puulaatikkosetti. Itsekin tekisi mieli tilata nuo laatikot Hemtexin mallistosta poistuneiden puulootien jatkeeksi, mutta loppuviikon ostokset tulevat muutenkin jo sen verran kalliiksi, etten taida raaskia näitä klikata kotimatkalle omaan osoitteeseeni. :)

hullarit_omallaostoslistalla.jpg

Itselleni olen kärkkymässä tuota Dysonin imuria, jollainen mieheltä jo löytyykin (postaus täällä). Imuri on kertakaikkiaan loistava ja nyt hintakin on sen verran alhainen että tiedän harmittelevan asiaa myöhemmin jos en nyt tartu tähän tarjoukseen. Printtipaitoja rakastavana ihastuin näihin Noisy Mayn t-paitoihin, ainakin tuo "30 & fabulous" on pakko ehtiä nappaamaan omaan garderoobiini. :)

HULLUTPAIVATCOM05042016.jpg

Käykäähän tekemässä täsmäisku Hullareiden valikoimaan jo nyt, jotta huomenna on sotasuunnitelmat valmiina heti aamusta. :)

HULLUTPAIVAT.COM

Nopeat syövät hitaat, ja niin edelleen... säästäkäähän kiltit minulle yksi Dyson ja tuollainen t-paita niin olen hyvinhyvin iloinen. :)

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Stockmann.com / Hullut Päivät. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg