Tytön sängynpäädyssä oleva seinähylly on kasvanut ylöspäin lisähyllyn myötä ja sisältää nykyisin My Little Pony -kokoelman jäseniä, joita löytyy sängynaluslaatikosta toinen satsi lisää. Huoneesta ei väriä puutu, vaikka kiinteät pinnat ovatkin mustavalkoisia, siitä neidin lelut ja muut tavarat pitävät huolen. :)

Omakotivalkoinen_01042016_2635.jpg

Omakotivalkoinen_01042016_2640.jpg

Omakotivalkoinen_01042016_2642.jpg

Omakotivalkoinen_01042016_2645.jpg

Omakotivalkoinen_01042016_2643.jpg

Olen itse ollut lapsena suuri My Little Pony -fani, mutta omistin vain yhden pinkin omenalta tuoksuvan aidon MLP:n. Se oli rakkain leluni, joka eräänä kesäpäivänä mystisesti katosi kesken pihaleikkien. Onneksi pääsin asian yli, vaikka pitkät tovit tuli itkeskeltyä ponin perään. :) Tytöllä näitä heposia riittää kokonaisen lapsilauman leikkeihin ja neiti muistaa jokaisen ponin nimen ja erityistaidon ulkoa. Koiralelujen ja Disneyn Palace Petsien ohella ne ovat tytön tärkeimpiä tavaroita, muilla leluilla hän ei enää oikeastaan jaksa leikkiäkään. Veimme juuri pussillisen leluja pieneksi jääneiden vaatteiden ja kenkien kanssa Marskin Muksuille, josta ne toivottavasti löytävät uudet pienet iloiset omistajat. ♥︎

Värikästä viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg