Tykkään tehdä kukka- ja kynttiläasetelmani suoraan tarjottimen päälle, joka sitoo pienet sisustusesineet kauniiksi kokonaisuudeksi. Plussaa myös siivoamisen nopeutumisesta - jokaista pientä tavaraa ei tarvitse yksittellen siirtää pölyjen pyyhkimisen tieltä pois. Yhteistyöni Jotexin kanssa saa postauksen myötä jatkoa kauniin klassisen Färghem -tarjottimen ja tarjotinarvonnan muodossa. 

Omakotivalkoinen_16042016_3411.jpg

Omakotivalkoinen_16042016_3424.jpg

Taivutetusta vanerista ja MDF-levystä valmistettu Färghem -tarjotin sopii monenlaiseen tarkoitukseen arjen apuvälineestä kevään ja kesän juhlahetkien täydentämiseen. Meillä vietetään tänään pienimuotoista pre-vappua grillikauden avaamisen merkeissä ja kilistelemme miehen kanssa kahden kesken illemmalla kauniin kesäisessä mini-kattauksessa, jonka loihdin saarekkeelle valmiiksi odottelemaan. ♥

Omakotivalkoinen_16042016_3421.jpg

Omakotivalkoinen_16042016_3415.jpg

omakotivalkoinen_16042016_3435.jpg

Pyrin edelleen välttelemään kausikoristeiden ostamista ja vappuinen juhlatunnelma syntyi tytön glitterpurkkien avulla. Tarjottimelle siroteltu kultainen ja hopeinen askarteluhile tuo hienostuneen vappulookin, ja parasta on se että hileet saa kerättyä paperin avulla takaisin talteen. :)

Omakotivalkoinen_16042016_3417.jpg

Omakotivalkoinen_16042016_76181.jpg

Juhlafiiliksen kunniaksi pyöräytän käyntiin arvonnan, jossa yksi onnekas osallistuja voittaa itselleen tälläisen Färghem -tarjottimen. :) Tarjotin on halkaisijaltaan 40cm, väri valkoinen. Färghem-tarjottimen voi yhdistää myös jakkaran päälle, jolloin tarjotin muuntuu tarjotinpöydäksi. 

Arvontaan voit osallistua kertomalla millaiseen käyttöön tarjotin sinun kotonasi tulisi. Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 20.4.2016 klo 23.59 asti. Arvonnan voittajia huhuilen täällä blogissani heti seuraavana päivänä, joten muistattehan olla silloin kuulolla. :)

Ihanaa ja aurinkoista lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Jotex)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg