Hullujen Päivien Dyson-imuritarjousten kanssa meni ihan venkoiluksi ja lopulta tulin tilanneeksi varrellisen Dyson DC45 Digital Slim -rikkaimurin. :) Perusteluni rikka-imuriin päätymiselle on siivouksen nopeutuminen, sillä tykkään pyyhkimisen sijaan imuroida hyllyihin ja valaisimiin laskeutuneen pölykerroksen. Kevyttä ja johdotonta rikkaimuria on helpompi kantaa mukana ja nostella korkeuksiin, lisäplussaa varresta jonka avulla puhdistuu lattiakin.

Omakotivalkoinen_20042016_3470_2.jpg

Omakotivalkoinen_20042016_3459.jpg

Omakotivalkoinen_20042016_3460.jpg

Omakotivalkoinen_20042016_3461_2.jpg

Imurissa on kaksi tehoa - normaali ja buusteri. Voimakkaamman imutehon saa painamalla imurin päässä olevaa MAX-nappia, mutta rehellisesti sanottuna, en keksi mihin tuollaista superimuvoimaa voisi kotioloissa tarvita. :)  Imurin akku kestää manuaalin mukaan jopa 20 minuuttia, mutta itse suristelin sillä innostuksissani menemään yli 30 minsaa. Akku varmasti heikkenee vanhetessaan, mutta näin alkutekijöissään en voi kuin kehua rikkaimurini tehoa ja kestoa - kyllä tällä siivoaa 80m2 kokoisen kodin lattiasta kattoon. :)

Omakotivalkoinen_20042016_3462.jpg

Omakotivalkoinen_20042016_3474.jpg

Imurin pölysäiliön sisällön perusteella ei uskoisi että imuroin maanantaina koko kodin ja melko huolellisestikin. :) Talon läheisyydessä on muutama rakennustyömaa, joiden lisäksi katusiivous ja koira lisäävät pölyn ja lian määrää sisätiloissa. Meillä saisi imuroida mielellään joka päivä, jos ei halua nähdä pölyä seinän vierustoilla, ovien takana ja olohuoneen lasitasolla. 

DysoncomICMGENE1000x784.ashx.jpg

Omakotivalkoinen_20042016_65416.jpg

Imurin voi ladata johdolla tai erillisen seinään kiinnitettävän lataustelakan avulla. Halusin imurin olevan kädenulottuvilla ja helposti saatavilla, jotta pääsen lopullisesti eroon viikottaisesta siivouspäivästä. Tavoitteena on pitää koti aina siistinä ja siivota sotkut muun arkitoiminnan ohessa ilman erillistä siivouspäivää. Mitä helpommaksi asian itselleen tekee, sen paremmin hommat hoituu. :) Telakan kiinnitin kylpyhuoneen oviaukko-syvennykseen (olohuoneen ja ruokailutilan väliin) ja virran lataamiseen saan viereisestä datakaapista, jonka sisällä siis kaikki nettiin liittyvät talon asiat, piuhat ja pistokkeet. Hauskinta hommassa on se ettei imuri näy eteisestä tai keittiöstä katsottuna, eikä edes parvekkeen ovelta keittiöön päin tiiraillessa. Loistava paikka piilossa kaiken keskellä. :)

Olin niin innoissani tästä uudesta vekottimestani, että taiteilin teille pienen imurointivideon. Ihan mieletön vekotin ja saattaa olla etten tule tarvitsemaan vanhaa tavallista imuriani enää laisinkaan, sen aika näyttäköön. :)

Ihanaa iltaa kaikille & huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg