En ole vieläkään löytänyt sopivaa (tarpeeksi pientä ja nättiä) työkalupakkia pienelle työkalukokoelmalleni, joten ruuvimeisselit ja muut tarvikkeeni asustavat kylpyhuoneen vetolaatikossa. Ruuvit ja tulpat olen pakannut minigrip-pussiin, mikä ei ole kovinkaan käytännöllinen tapa niiden säilyttämiseen, saatika oikeankokoisen ruuvin etsintään. Tilpehöörikauppa Tigerista löytyi läpinäkyvä kannellinen akryylirasia, jonka lokeroihin sain lajiteltua kaikki ruuvit ja tykötarpeet - enää ei tarvitse penkoa nuhruista pussia ja työkalulaatikkonikin pysyy paremmin järjestyksessä. :)

Omakotivalkoinen_05042016_2772_2.jpg

Omakotivalkoinen_05042016_2775.jpg

Omakotivalkoinen_05042016_2784.jpg

Lokerikon kansi pysyy tiukasti kiinni ja neljää eri kokoa olevat ruuvit nätisti paikoillaan. Kolmeen ylimääräiseen lokeroon sujautin takkien ja ulkoiluhousujen varanappeja sekä korkkareiden vaihtokorot. Nyt niillekin on oma paikkansa, kun ne aikaisemmin vain makasivat kylpyhuoneen työkalulaatikon pohjalla vinksin vonksin. 

Omakotivalkoinen_05042016_2770.jpg

Omakotivalkoinen_05042016_2787.jpg

Kuusiokulma-avaimet eivät mahtuneet pituutensa takia Tigerin lokerikkoon, joten ne ovat laatikossa edelleen irrallaan. Tarkoitus on ostaa valmis setti eri kokoisia kuusiokulma-avaimia, jonka jälkeen nämä huonekalujen mukana tulleet jämät saavat lähteä metallikeräykseen. 

Omakotivalkoinen_05042016_2793.jpg

Ja tältä näyttää työkalulaatikossa nyt - kaikki siististi paikallaan ja nähtävissä yhdellä silmäyksellä ilman penkomista! Taidan käydä hakemassa toisenkin tälläisen 2€ hintaisen lokerikon, ruuvien sijaan sille olisi käyttöä tytön pinni- ja pompulaboksina. Läpinäkyvästä lokerikosta näkee heti missä jokin tietyn värinen pinni luurailee ja päivän pinnivalinnan voi tehdä levittämättä kaikkia pinnejä pitkin poikin pöytää. :)

Kivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg