Puiset sisustusesineet eivät käyttötarpeeltaan sovi valloillaan olevaan minimalistiseen ajatusmalliin, jossa jokaisella tavaralla tulee olla tarpeellinen tehtävä. Malliesimerkkinä tarpeellisuudesta sänky jossa nukutaan, haarukka jolla syödään, saippua jolla pestään, ja jne... Esineet voivat olla silti olla tärkeitä ja japanilaisen minimalistisen elämäntavan julkisuuteen nostaneen Marie Kondon KonMari -metodin mukaisia eli iloa tuottavia ja sitä kautta hyödyllisiä. Puiset sisustusesineet kuuluvat minulla tähän kategoriaan, saan niiden katselemisesta paljon iloa ja koen ne tärkeänä osana sisustusta ja viihtyvyyttä. ♥

Omakotivalkoinen_07042016_2812_2.jpg

Omakotivalkoinen_07042016_2807.jpg

Viime kuussa ennakkotilaamani Normann Copenhagenin vitivalkoiset Shorebirds -uutuuslinnut saapuivat alkuviikosta ja istutin ne olohuoneen pöydällä olevalle tarjottimelle viherkasvin viereen. Teräksisen tarjottimen ja terävälinjaisen Kubus-kulhon muodostama asetelma pehmeni kauniiden puulintujen myötä. 

Omakotivalkoinen_07042016_2801.jpg

Omakotivalkoinen_07042016_2806.jpg

Rakastan valkoiseksi maalattuja puisia kalusteita ja tavaroita läpikuultavien puunsyiden vuoksi. Luonnon omat kuviot paljastuvat mattavalkoisen maalipinnan alta kauniin harmahtavana. Linnut ovat ulkoisesti lähes identtisiä ruokapöydän ympärillä olevien Muuton Visu-tuolien sekä tytön yöpöytänä toimivan Hemin Key -pikkupöydän kanssa... ja olohuoneen pitkulainen tarjotinpöytäkin noudattelee samaa linjaa. :)

Omakotivalkoinen_07042016_2813.jpg

Kohtahan tässä täytyy alkaa oikeaksi lintubongariksi, kun kotoakin löytyy jo useampi siivekäs. :) Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg