Pistin viime syksynä New Yorkin matkaa varten ostamani laukun kiertoon ja aloin katselemaan sen tilalle ryhdikkäämpää citylaukkua. Vanha laukkuni oli kyllä nätti mutta se lötkötti ja roikkui keskeltä ikävästi tehden asukokonaisuudesta rönttäisen jopa bleiseriin yhdistettynä. Viime viikonlopun shoppailureissulla törmäsin Zarassa (missäs muuallakaan :)) aivan ihanaan mustaan laukkuun, joka on kooltaan sopiva, malliltaan napakka ja pelkistetty, ja sen detaljit ovat hopeiset, mikä sopii kullanväriä paremmin asukokonaisuuksiini.   

Omakotivalkoinen_02042016_2684.jpg

Omakotivalkoinen_02042016_2690.jpg

Omakotivalkoinen_02042016_2691.jpg

Omakotivalkoinen_02042016_2661.jpg

Omakotivalkoinen_02042016_2657%20%281%29

Laukussa on kantokahvojen lisäksi solmittavat nauhat sekä irroitettava pitkä hihna ja pienempi sisälaukku, joka pitää turvassa tärkeimmät mukana kulkevat tavarat. 

Omakotivalkoinen_02042016_2666.jpg

Omakotivalkoinen_02042016_2678.jpg

Laukustani löytyy lompakko, avaimet, purkkaa, puhelin, pinnirasia, puuteri ja suti sekä kynä ja kalenterina toimiva muistivihko, johon saan merkittyä tärkeät ja vähemmän tärkeät jutut heti kun ne putkahtavat mieleeni. Pari vuotta kirjoittelin muistettavat asiat puhelimen (synkronoi tietokoneen kanssa) kalenteriin, mutta huomasin ettei se toimi minulla - asiat jäävät paremmin mieleen kun kirjoittaa ne paperille. :)

Omakotivalkoinen_02042016_2681.jpg

Omakotivalkoinen_02042016_2694.jpg

Kooltaan kompaktiin laukkuun mahtuu sisälaukun ja muistikirjan lisäksi tarvittaessa muutakin, kuten matkaluettavaa, puhelimen lisälaturi, välipalaa, työtapaamisiin tarvittava tabletti... Yhden ainoan miinuksen tälle laukulle annan ja se on materiaali, joka on keinonahkaa. Aitonahkainen laukku on mielestäni aina tyylikkäämpi ja arvokkaampi valinta, ja sen huomaa hyvin varsinkin hinnassa - nahkaista laukkua harvemmin saa alle 25€:lla. :)

Tämä oli nyt vähän out of order -tason sortuminen, johon en ollut varsinaisesti varautunut (muovinen laukku), enkä kovinkaan pitkään asiaa miettinyt ennen kuin laukku olikin jo ostettu, hups. :) Hyvällä onnella laukku osoittautuu materiaalistaan huolimatta kestäväksi kantovälineeksi, joka ei haalistu auringossa, ei halkea pakkasessa ja pysyy siistinä pitkään. Muut puolet laukussa onkin täysin kohdillaan ja ilolla kannan tätä käsikynkässäni. :)

Iloista lauantai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg