Viikonlopun Jotex-tarjotinteemalla jatketaan uuteen viikkoon, tällä kertaa tarjotin on saanut alleen jalat. :) Parvekkeen kevätpuunaus moppauksineen on tehty ja vehreä edenin puutarha alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan. Ilmat ovat vielä liian viileitä viherkasveille, mutta pakko oli kantaa pari kasvia parvekkeelle fiilistelyn vuoksi...

Omakotivalkoinen_18042016_7617.jpg

Arvottavana olevan Färghem -tarjottimen lisäksi valitsin Jotexilta Hilltorp -tarjotinpöydän, jolle kaavailen kesäkotia meidän parvekkeelta. Tarjottimet ovat lähes identtiset, ainoa merkittävä ero on Hilltorpin mukana tulevat jalat, jotka kierretään kiinni tarjottimen pohjassa oleviin kannakkeisiin. Sekä Färghem -tarjotinta että Hilltorp -tarjotinpöytää on saatavana useassa eri koossa. Oman pöytäni halkaisija on 60cm, joka sopii erinomaisesti kahden hengen puutarha-tarjoiluihin. 

Omakotivalkoinen_Parveke_15042016_3393.j

Omakotivalkoinen_Parveke_15042016_3403.j

Toivottavasti toukokuu tuo tullessaan lämpöä ja pääsen viimeistelemään parvekkeen sisustuksen yrteillä ja muurinkelloilla. Harmaalla, valkoisella ja vihreällä väriteemalla jatketaan tänäkin kesänä. ♥

Lauantaina startanneeseen Färghem -tarjottimen arvontaan voit käydä osallistumassa TÄÄLLÄ! Osallistumisaikaa keskiviikkoon 20.4.2016 klo 23.59 asti. 

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Jotex)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg