Äidin terassilla riittää tilaa ja työtä ja halusimme veljeni kanssa yllätyksenä laittaa kesäolohuoneena toimivan ulkotilan kuntoon äidin puolesta. ♥︎ Äitini rakastaa värikkäitä kukkia ja villiinnyimme veljen kanssa kukkakaupassa oikein kunnolla - hortensiaa, ruusuja, pelargoniaa, markettaa, parvekelaatioiden täydeltä kesäkukkia ja puuritilöihin valittiin kasvamaan ulkomurattia. 

Omakotivalkoinen_09052016_7618.jpg

Valkoiset ruukut ovat Orthexin kestokastelevia Edeneitä. Äitini ihastui niihin kovasti ja päätimme säästää itsemme kaupoissa koluamisen vaivalta ja nappasimme ne suoraan minun parvekkeelta äidin luo. ♥︎ Vanhat ruukut ja parvekekalusteet olivat niin huonossa kunnossa että päätimme pistää kaiken uusiksi kertalaakista. Tokmannilta löytyi mammaani miellyttävä edullinen polyrottinkinen teräsrunkoinen pikimusta istuinryhmä, joka ilmestyy myyntiin torstaina ja sellaisen käymme vielä hakemassa. Sitten pääsen finalisoimaan terassin sisustuksen. :) 

Omakotivalkoinen_09052016_5200.jpg

Sain äidiltäni postausluvan, joten loppuviikosta (mikäli sää suosii eikä sada) kirjoittelen kuvien kera teille terassista lisää. :) Aurinkoista iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg