Uulalaa mikä ilma! ♥ Ulkona tarkenee ballerinoissa ja bleiserissä ja kaikki talvikamppeet on pesty, puhdistettu ja pakattu kesäksi säilöön. :) Tälläisellä asulla viipotin sekä Tallinnassa että tänään kotikamaralla - perinteistä mustaa, söpöä pilkkua ja ihanat uudet ballerinat!

Omakotivalkoinen_04052016_6517.jpg

Olen aivan rakastunut Zarasta ostamaani pilkulliseen puseroon, joka onkin ollut päälläni useasti viime viikkojen aikana. Pusero on takaa pidempi ja tykkään yhdistää sen pillifarkkujen ja bleiserin kanssa. Puseron etuhelman sullon housujen sisään, mutta takakaistale saa hulmuta vapaana. :)

Omakotivalkoinen_04052016_7612.jpg

Tallinna on kenkäparatiisi ja olin viittä vaille ostamassa useammatkin kengät, mm. Salamanderista ja Kaubamajasta. Jälkimmäisestä mukaani tarttui kuitenkin vain yksi kenkäpari, Vagabondin kevätmallistoon kuuluvat kapeakärkiset Aya -ballerinat. Ballerinojen kapea kärki saa asun näyttämään huolitellummalta, pehmeää nahkaa olevissa matalapohjaisissa kengissä on mukavampi tallustaa kuin korkkareissa. ♥ Tallinan hintataso on ruoan suhteen edullisempi kuin Suomessa, mutta muodin osalta merkkituotteet ovat aikalailla samoissa hinnoissa. 

Omakotivalkoinen_04052016_7618.jpg

Bleiseri Zara | Farkut Zara | Pusero Zara | Ballerinat Vagabond

Illalla tulossa postaus Tallinnan vanhasta kaupungista ja mielettömästä kahvilasta jonne siskon kanssa kirjaimellisesti kapusimme. :) Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg