Aikuisen naisen asukokonaisuuksissa ei reppuja useinkaan näe, vaikka ergonomisesti se olisi olkalaukkua järkevämpi valinta. Kärsin kovista hartiajumeista ja sain jo pari vuotta sitten suosituksen opetella käyttämään selkäreppua. Tyylilleni uskollisena jääräpäänä en voinut kuitenkaan tyytyä mihin tahansa reppuun ja kun etsintäni ei heti tuottanut toivottua tulosta, kohautin olkiani moiselle suositukselle. Reppuasia ehti vaipua unholaan, kunnes pari viikkoa sitten totesin etten yksinkertaisesti enää pysty kantamaan edes parin kilon painoista sporttikassiani olkapään ja niskalihasten varassa ilman kauheaa päänsärkyä. Nyt sporttikassin tilalla on trenssin(kin) kanssa yhteensopiva klassinen ja vedenkestävä Rains -reppu, suoranainen unelma jossa voi turvallisesti kuljettaa läppäriä, treenikamppeita ja mitä milloinkin tarvitsee... ja hartiatkin kiittävät. 

Omakotivalkoinen_26052016_4506.jpg

Omakotivalkoinen_26052016_4509.jpg

Omakotivalkoinen_26052016_45156.jpg

Tanskalainen sadevaatevalmistaja Rains tarjoaa laatu- ja tyylitietoisille pukeutujille kohtuuhintaisen tavan pysyä tyylikkäänä myös sadesäällä. Inspiraatio tuotesarjan kehitykseen on lähtöisin Kööpenhaminan sateisilta kaduilta ja yhdistää modernin kaupunkilaiselämän käytännölliseen pukeutumiseen. Tyylikäs Rains-reppu ja erillistoimituksena saapuva musta Curve Jacket -sadetakki täydentävät hienostuneesti nykyistä vaatekaappiani. ♥ Nyt ei sadekaan enää haittaa samalla tavalla kuin aikaisemmin, eikä todellakaan tule ikävä niitä muovipussiviritelmiä joilla mm. läppärin olen aikaisemmin suojannut. 

Omakotivalkoinen_26052016_4511.jpg

Omakotivalkoinen_26052016_4502.jpg

Omakotivalkoinen_26052016_4516.jpg

Polyuretaanista valmistetun repun mitat ovat 30x47cm ja sen sisään sujahtaa 13-tuumaisen tietokoneen lisäksi paljon muutakin. Rains -repusta on saatavana myös isompi 2-solkinen malli, sekä useita muita laukkumalleja arkilaukusta matkalaukkuun. Jos joku siellä ruudun takana etsiskelee laadukasta ja nättiä sadetakkia, kannattaa ehdottomasti tutustua Booztin valikoimasta löytyvään trenssimäiseen hupulliseen Curve Jacket -takkimalliin, jota on saatavana mustan lisäksi myös pastelliväreissä sekä tummissa murrettuissa sävyissä. Omasta takistani teen teille asupostauksen heti ensiviikolla. :)

Tunnelmallista iltaa kaikille sateesta huolimatta! ♥

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg