Nostin huhtikuun puolella ostetut yrtit keittiön pikkuikkunalle 6.5. ja kahden viikon aikana kasvu on ollut valtaisa. Basilika on kasvanut yli 10cm, sitruunamelissa vielä enemmän. Keskellä oleva timjamikin on röyhistynyt ja tuuheentunut upeasti. :)

Omakotivalkoinen_21052016_15627.jpgIMG_4354.jpg

Ikkuna tarjoaa niille kasvihuonemaisen tilan, jossa on aamuauringon aikaan kuumaa ja kosteaa. Vettä nämä juovat normaaliakin enemmän, joka päivä saan olla täyttämässä yrttiruukun vesisäiliötä. :)

Jos sinun kotoasi löytyy ikkunalauta tai -syvennys, kannattaa ehdottomasti laittaa yrtit ikkunapaikalle kasvamaan. Vettä saa varautua antamaan päivittäin, mutta vaiva on sen väärti. :) Olisiko teillä muuten reseptivinkkejä sitruunamelissan käytölle? Smoothien joukkoon olen lehtiä sujautellut, samoin koristeiksi jäätelöannosten tai aamupuuron päälle. Jokin marinaadi olisi kiva tehdä itse, kalalle tai kasviksille... voisikohan sitä hyödyntää siihen? 

Aurinkoista lauantaita!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg