Sensain loppuraporttipostaus on odotuttanut itseään aivan liian kauan, sillä jouduin hieman muokkailemaan ihonhoito-ohjelmaani. Putsari jonka nimeen viime syksynä vannoin osoittautui päivittäisessä käytössä liian peseväksi ja tiputin sen pois puhdistusrutiineistani. Täydellinen tuotekombinaatio on kuitenkin löytynyt ja kymmenen viikkoa olen tällä uudella reseptillä kauneuttani hoitanut. :)

Omakotivalkoinen_13052016_4253.jpg

Ihotyyppi muuttuu vanhetessaan ja entinen rasvaisuuteen taipuvainen sekaihoni kärsii nykyisin pintakuivuudesta. Kuivaksi en ihan vielä ihoani sanoisi, mutta sinne suuntaan ollaan selvästi menossa ja hoitotuotteiden merkitys kasvaa kasvamistaan. Muutamien kokeilujen kautta olen löytänyt itselleni täydelliset kasvojenhoitotuotteet, jotka puhdistavat, pienentävät t-alueen ihohuokosia, kosteuttavat riittävästi ja ennaltaehkäisevät ei-kaivattujen lisäryppyjen syntymistä. 

Omakotivalkoinen_13052016_4263.jpg

Sensain neliosaiseen ihonhoito-ohjelmaan kuuluu esipuhdistus, syväpuhdistus, kosteuttava hoitoneste ja kosteusvoide. Esipuhdistukseen käytän Silky Purifying Cleansing Oil -öljyä, joka puhdistaa tehokkaasti meikin ja lian. Toisen vaiheen syväpuhdistukseen kokeilin tuubin verran Sensain samettisesti vaahtoavaa Silky Purifying Cleaning Soap - puhdistusvoidetta, mutta totesin sen olevan päivittäisessä käytössä liian voimakkaasti pesevä ja kuivattava. Puhdistusvoidetuubin tyhjennyttyä pesin hetken aikaa kasvoni pelkällä esipuhdistusöljyllä ja simsalabim, täydellinen putsari kuivakalle iholleni oli löytynyt!

Silky Purifying Cleansing Oil -öljy jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi, iho tuntuu puhtaalta ja silkkiseltä. Viimeisetkin mustapäät ovat kadonneet ja hormoninäppyjä ei ole ilmaantunut kuukausiin. Sensain hoito-ohjelman juju on kaksiosaisessa puhdistuksessa ja rikon tahallisesti sääntöjä sillä minulle sopii parhaiten tämä yksiosainen versio. :) Runsaammin meikkiä käyttävien kannattaneen uskoa Sensain ammattilaisia, mutta vähän meikkaaville kuivaihoisille riittää yksi puhdistustuote. Eri ihotyypeille on erilaiset tuotteet, kuivalle tai kuivuuteen taipuvaiselle iholle sopii suosikkiöljyni sijaan myös toisen asteen puhdistusryhmään kuuluva maitomainen Silky Purifying Milky Soap.

Kerran viikossa teen tehopuhdistuksen entsymaattisella Silk Peeling Powder -kasvojenkuorinta-aineella. Silkkipuuterin muodossa oleva kuorintajauhe vaahdotetaan kämmenellä veden kanssa ja hierotaan pyörivin liikkein kasvoille. Hellävarainen kuorinta on tehokas apu epäpuhtauksien ja kuolleen ihosolukon poistamiseen. Parasta on kuitenkin oma peilikuva kuorinnan jälkeen - iho hohtaa todella kauniina ja kuulaana enkä ole moista efektiä ennen nähnyt, vaikka kuorinta-aineita ja kasvonaamioita on tullut käytettyä säännöllisesti viimeiset 20 vuotta.

Omakotivalkoinen_13052016_4245.jpg

Kosteutuksessa olen kokeillut pariakin eri hoitotuotetta sekä niiden yhdistelmää ja parhaiten omalla ihollani toimii Cellular Performance Lotion II -hoitonesteen ja saman tuotesarjan kosteusemulsion yhdistelmää. Hoitoneste ravistellaan pullosta suoraan kämmenelle ja levitetään kasvoille kauttaaltaan (myös silmänympärysiholle). Tämä jo pelkästään riittäisi minulle kosteutukseksi, mutta parhaimman lopputuloksen saamiseksi levitän kasvoille ohuen kerroksen Cellular Performance Emulsion II -kosteusvoidetta. Ihoa syksyllä vaivannut mosaiikkimainen halkeilu ja hilseily on historiaa, kuten myös mustapäät ja ilkeät finnit. 

Omakotivalkoinen_13052016_4257.jpg

Omakotivalkoinen_13052016_4261.jpg

Ihonhoidossa vannon ehdottomasti Sensain nimeen! Jos et ole löytänyt vielä itsellesi omaa luottotuotesarjaa, suosittelen kääntymään Sensain puoleen ja kokeilemaan ainakin esipuhdistusöljyä ja hoitonestettä. Vannon kautta kiven ja kannon että näihin kahteen tuotteeseen ei yksikään kuivaihoinen tule olemaan tyytymätön! ♥︎ 

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg