Olen suhtautunut plafondi-mallisiin kattovalaisimiin aika nihkeästi, sillä ne ovat muistuttaneet minua 90-luvusta ja olleet ulkomuodoltaan muovisia ja karuja - sellaisia kympin halpakauppojen hätävaravalaisimia, jollaisia omassakin katossa on joskus ollut samaisesta syystä. :) En ole varma mitä on tapahtunut, olenko vaan aikaisempaa avoimempi erilaisille ratkaisuille, sillä olen mennyt ihastumaan ruotsalaisen Belidin valkoiseen Domino LED -plafondiin. :)

Belid_Domino_Led_white_okv.jpg

Belid_Domino_LED_Omakotivalkoinen.jpg

Joakim Fihnin suunnittelemassa Belid Domino LED -plafondissa on modernin pyöreä muoto, joka sopii eteisen ja keittiön kattospotteihin. Valaisin on varustettu himmennystoiminnolla ja sen värilämpötila on kirkkaanvalkoinen 3000K. Olohuoneessa valaisin olisi melko huomaamaton, mikä olisi sisustuksen kannalta järkevintä tilan rauhoittamiseksi. Riippuvalaisin saattaisi olla kokonaisuuden kannalta liikaa - liikaa hyllyjä, liikaa katosta roikkuvia naruja, liikaa kaikkea... Kolmesti olen valaisinta käynyt kaupassa jo katsomassa ja joka kerta se ihastuttaa yhtä paljon. Kylläpä nyt on mennyt vaikeaksi olohuoneen valaisinvalinta, sillä Normann Copenhagenin Bell on hyvä vaihtoehto sekin. :D

Huomenna tulossa kotipostaus videon muodossa! Aurinkoiset perjantaiheipat kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Belid.se, sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg