En tykkää enää pitää tavaraa esillä keittiössä ja sopiva kodinomaisuus syntyy tuoksuvien yrttien avulla, joita löytyy nyt viisi - timjamia, basilikaa, rakuunaa ja sitruunamelissaa. Pienen ikkunan edessä olevat yrtit ovat villiintyneet kasvamaan oikein kunnolla eivätkä ole olleet moksiskaan ruokaan napsitusta harvennuksesta. Liputan edelleen Eva Solon yrttiruukkujen puolesta, vuosi toisensa jälkeen. :)

Omakotivalkoinen_10052016_4198.jpg

Omakotivalkoinen_10052016_4203.jpg

Omakotivalkoinen_10052016_4193.jpg

Omakotivalkoinen_10052016_4200.jpg

Illalla koittaa jännät paikat kun Sandja avaa Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin esiintymispaikalla 1. :) Omat veikkaukseni (ja toivomukseni) finaaliin selviytyvistä ovat Kyproksen rokkiveto Alter Ego, Maltan menevä Walk On Water, Islannin rytminvaihdosbiisi Hear Them Calling, Azerbaijanin 80-luvun Sandraa muistuttava Samra ja kappale nimeltä Miracle, Tsekkien upea balladi I Stand, sekä ihanan äänen omaava Unkarin edustaja Freddie. Saa nähdä menevätkö veikkaukseni oikeaan ekan semin osalta. :)

Ilta viuhahtaakin tv:n ääressä nenäliinapaketin ja teekupin kanssa, sillä onnistuin saamaan itselleni flunssan. Lieneekö pöpö iskenyt toissailtaisen juoksulenkin jäljiltä, josta ehdin hehkuttamaan teille jo facebookissa. Juoksin nimittäin tunnin putkeen ilman taukoja tai sitä monelle tuttua inhottavaa kylkipistoksen tunnetta, joka on aikaisemmin iskenyt viimeistään puolentunnin kohdilla. No, kunhan tästä nyt tervehdyn niin lähden kokeilemaan josko onnistuisin urakassa uudestaan, olisi se tällä koheltamisella jo aikakin saada tuloksia. :)

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg