Jokainen meistä tarvitsee joskus extra-annoksen inspiraatiota elämäänsä ja sen tarjoamiseen kuvapalvelu Instagram on tämän päivän ykkönen. En muista koska viimeksi olisin kirjannut itseni Pinterestiin tai muihin vastaaviin kuvanjako-palveluihin etsiessäni jotakin ihanaa, kiehtovaa tai puhtaasti kaunista katseltavaa - Instasta saa nimittäin aivan kaiken tarpeellisen, kattausideoista kosmetiikkavinkkeihin. Tässä pieni leikkaus minun silmääni miellyttävistä kuvista, joissa yhdistyy skandinaavinen rauhaisa tunnelma. ♥

Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2Omakotivalkoinen_InstagramPics_Collage_2

Yllä olevat kuvat kuuluvat Instagramin upeille jäsenille, joiden kuvakirjastot löydätte helpoiten Instagram-tilini yläpalkin "seurannassa" -tagin takaa. Käykäähän inspiroitumassa, nauttimassa ja tykkäämässä suosikkieni julkaisuista - kauneutta ympäri maailman!

Omakotivalkoinen_Instagram_pics_16.jpgeeeIMG_5590.jpgOmakotivalkoinen_Instagram_pics_17.jpgOmakotivalkoinen_Instagram_pics_18.jpg

Moni arastelee sosiaalisen median palveluja niiden vaikeakäyttöisyyden vuoksi, minäkin jonkin verran. Meni todella pitkään ennen kuin tutustuin Instagramiin, vaikka olin kuullut sen olevan loistava inspiroitumisen lähde. Monista palveluista poiketen Instagram tarjoaa mahdollisuuden myös yksityisyyteen ja oma tili onkin helppo asettaa yksityiseksi jos ei tahdo kuviaan kaiken kansan töllisteltäväksi. :) Risuaidalla toimiva #hashtag-tunnistepolitiikkakin selviää aika nopeasti katsomalla miten muut ihmiset merkitsevät kuviaan. Itse käytän enimmäkseen englanninkielisiä tunnisteita: #white, #scandinaviandesign, #nordicminimalism, #homeplant ja #flowers, mutta suomeksikin voi kuviaan merkitä.  Ainut muistettava asia on että hashtagit kirjoitetaan aina yhteen (esim #täydellinenpäivätänään).

Minut löydät Instagramista blogini nimellä oma_koti_valkoinen: instagram.com/oma_koti_valkoinen/

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Instagram / julkaisijat. Ethän kopioi tai käytä postauksessa esiintyviä kuvia!)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg