Orthexin ruukkuarvonnan osallistujamäärä oli mieletön, kiitos kaikille osallistujille! ♥︎ Palkintoja on jaossa yhteensä neljä, päävoittona 5-osainen Orthex Eden -ruukkusetti ja extrapalkintona kolmelle onnekkaalle Eden -yrttiruukku & siemenet oman yrttipuutarhan alkuun saamiseksi. :)

OMAKOTIVALKOINEN_ORTHEX_ARVONTA_06052016

Eden -yrttiruukut lähtevät matkaan Jenni Eveliinalle, Henkulle ja Gretalle! Olkaahan yhteydessä minuun osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi, niin saadaan paketit mahdollisimman nopeasti teille perille ja yrtit kasvuun! :)

OMAKOTIVALKOINEN_ORTHEX_ARVONTA_06052016

Päävoitto suuntautuu nimimerkin perusteella Vaasaan Vaasan Vadelmasorbetille! Olethan yhteydessä minuun pikimmiten osoitetietojesi ja puhelinnumerosi kera (monipakettilähetys kotiinkuljetettuna) - miia@omakotivalkoinen.fi. :)

Onnea kaikille voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg