Olin päivällä ostamassa kolmatta baarituolia keittiösaarekkeen ääreen ja Stockmannin superviikonloppu 20% alennuksineen tuli kreivin aikaan. :) Alennuksen vuoksi tyydytin samalla kertaa toisenkin tarpeen, sillä tyttö tarvitsi ehjän tuolin pöytänsä ääreen, ja näin ollen Artekin 66-tuoli matkaa meille 4-6 viikon sisään. 

Omakotivalkoinen_27052016_612729.jpg

String-pöydän alle on tarkoitus ostaa sarjaan kuuluva kaappimoduuli, jonne kasvava neiti saisi tärkeitä tavaroitaan kuten ystäväkirjoja ja piirustuksia säilöön. Uuden tuolin valinnassa on huomioitu kaapin lisääminen, ja koska pöydän alle ei kaapin jälkeen jää tilaa kuin 28cm, ei selkänojallisia tuolivaihtoehtoja ollut kovin montaa. Artekin 66 -tuolin kaunis profiili sopii pöydän ääreen paremmin kuin hyvin. 

Omakotivalkoinen_27052016_561527.jpg

Keittiön valmistumisesta asti olen miettinyt kolmannen Hay Hee -baarituolin hankintaa ja valaisimen vaihdon jälkeen kalustekokonaisuus on kaivannut särmikkyyttä väljyyden tilalle. Kaksi tuolia on tilavaa mutta kolme on ryhdikkäämpää, ja ryhdikäs on juuri se avainsana mitä tässä kodissa nyt tarvitaan. :)

Stockmann.com tarjoaa kaikista kodin, muodin ja kauneuden tuotteista tänä viikonloppuna 20% alennuksen, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää suurten unelmien tai pienten arkitarpeiden toteuttamiseen! Ihanien sisustustuotteiden ja designklassikoiden lisäksi alennuksen piiriin kuuluu myös naisten ja miesten kesämuodin uutuudet sekä sesongin parhaat kosmetiikkahelmet Sensain rusketusvoiteista Cliniquen huulikyniin. Suuntaa suoraan kodin, kauneuden tai muodin mekkaan alta:

STCOM_KOTI_27052016.jpgSTCOM_KAUNEUS_27052016.jpgSTCOM_MUOTI_27052016.jpg

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Artek, Hay. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg