Olipahan yllätyksellinen päivä tänään! En tosissaan aamulla tiennyt että eilinen idea ottaa tuulta purjeisiinsa ja säilytysongelman vatvominen muuttuu teoiksi tunnin varoajalla. Mies nimittäin tarjoutui ottamaan ylimääräiset String-sarjan osat omaan kotiinsa, mukaan lukien toimistollani olleen klaffipöydän jota olen hillonnut varastoksi muuttuneessa saunassa. Siispä sen ihmeemmin enää miettimättä ruuvasin koko olohuoneen hyllystön irti, kasasin puolet siitä tytön huoneeseen ja toisen puolikkaan vei mies mennessään. :)

Omakotivalkoinen_12062016_6712.jpg

Kaikki muu olohuoneessa on koskemattomassa tilassa, nojatuolejakaan en ole ehtinyt siirtämään enkä kyllä tänään jaksa hommaan edes ryhtyä. Nyt pitäisi sitten päättää tilaanko Ikeasta yhden vai kaksi Kivik-divaania nojatuolien kanssa yhdistettäväksi. Kahdella saisi ihanan U-muotoisen istuinryhmän, toisaalta olisi järkevämpää ostaa ensin vain yksi ja katsoa miten L-mallinen kokonaisuus istuu olohuoneeseen. Divaanin avulla saan piilotettua tuon ikkunan alla olevan sysiruman patterinkin ja pitkulainen pöytä näyttäisi varmasti paremmalta L- tai U-muotoisen sohvakokonaisuuden edessä.  

Omakotivalkoinen_12062016_67134.jpg

Että se siitä vatvomisesta sitten. :) No, enpä ole muutenkaan kovin pitkiä aikoja jaksanut mietiskellä tämmöisiä juttuja. Tuumasta toimeen toimii minulla paremmin ja mikään muutoksessa ei onneksi ollut peruuttamatonta, joten rennolla asenteella eteenpäin elämässä. :)

Levollista sunnuntai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg