Pyöreät ruukut ja maljakot näyttävät upealta, pallomainen muotokieli tekee kauniin ja herkän kontrastin vallattomien luonnonkukkien ja rönsyilevien huonekasvien kanssa. Ruotsalaisen Cooee Designin mattapintainen Ball -posliinivaasi on pyörinyt mielessä viime kesästä asti ja pakkohan se oli sellainen saada - If you can´t stop thinking about it, buy it! :)

Omakotivalkoinen_5062.jpg

Omakotivalkoinen_5048.jpg

Omakotivalkoinen_5059.jpg

Omakotivalkoinen_5060.jpg

Omakotivalkoinen_5050.jpg

Omakotivalkoinen_5058.jpg

Omakotivalkoinen_5047.jpg

Ball -vaasia on saatavana kolmessa koossa, pienin on vain 8cm kokoinen ja suurimman halkaisija on 20cm. Vaasit valmistetaan käsityönä ja ne ovat jokainen uniikkeja yksilöitään. Oman vaasini pinnassa on kaunis aaltomainen vaakaraita, joka näkyy vain tietystä kohdasta yläviistosta katsottuna. Samettisen mattainen pinta tuntuu pehmeältä ja kumimaiselta, sisäpuoli on perinteistä kiiltävää posliinia. Vaasin sävy on vitivalkoinen, jonka selvitinkin ennen tilauksen tekemistä, näyttävä esine jota voi pitää näkösällä tyhjänäkin... ♥︎

Suomessa ostopaikkoja on toistaiseksi vain muutama, oman vaasini tilasin Decoriosta. Tulisipa uusi ruokapöytä nyt äkkiä, että saisin maljakolle arvoisensa paikan. ♥︎

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg