Maailma on täynnä ihania sisustus- ja lifestylekirjoja, joista ammentaa inspiraatiota. Upeimmat inspiraation lähteet löytyvät kuitenkin meidän tavallisten tallaajien elämästä ja siksi halusinkin tallentaa Instagramin kuvatykkäykseni valokuvakirjan muotoon - ikiomaksi kahvipöytäkirjaksi, joka on yhtä pätevä ulkoisesti kuin sisäisestikin ja voin selailla sitä vuodesta toiseen. Internet, verkkopalvelut ja sosiaalinen media ovat loistavia keksintöjä ja mahdollistavat kauniiden kuvien ja hienojen ideoiden leviämisen kaikkien ihmisten kesken. Joskus on kuitenkin mukavampi tarttua fyysiseen kirjaan, tietäen että huokailun ja ihastelun kohteet pysyvät tallessa kansien välissä tästä ikuisuuteen. ♥︎

Omakotivalkoinen_09062016_71617.jpg

Omakotivalkoinen_09062016_267382.jpg

Omakotivalkoinen_09062016_7818.jpg

Kirjan kannet ovat tyylikkäästi vitivalkoiset ja sisäsivut satiinimattaiset. Nimeä oli vaikea keksiä ja useiden vaihtoehtojen jälkeen päädyin nimeämään kirjani lyhyesti ja ytimekkäästi inspirationiksi. Fontti on kaunis Tamoro Skript, alareunaan lisäsin sisältöä kuvaavan tekstin lifestyle made of white minimalism & purity.

Omakotivalkoinen_09062016_76127.jpg

Omakotivalkoinen_09062016_87187.jpg

Omakotivalkoinen_09062016_13256.jpg

Vertailun tuloksena valitsin kirjan toteuttajaksi Ifolorin, jolla oli parhaimmat viimeistelyt ja monipuolisin valikoima asettelumalleja. 132-sivuinen teos sisältää 132kpl Instagramin tykkäys-kuvavirrasta poimittua kollaasikuvaa. Inspiroivia pikkukuvia on kaiken kaikkiaan 1584kpl, joten katseltavaa ja tutkailtavaa riittää. Sosiaalisessa mediassa julkaistuja kuvia saa tallentaa ja tulostaa omaan yksityiseen ei-kaupalliseen käyttöön, niiden levittäminen ja julkinen esittäminen ilman vaadittavaa lähdetietoa sen sijaan on tekijänoikeuden vastaista ja kiellettyä. Oman kuvakirjan teettäminen onkin loistava keino taltioida kauneimmat kuva-aarteet yksien kansien sisään - on kyseessä sitten omat lomamuistot tai upeat sisustuskuvat ympäri maailman. ♥︎ Alla video inspiraation lähteestäni!

Inspiroivaa päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg