Inspiraatiokuvia sisältävä valokuvakirja saapui tänään postiluukusta ja apua miten ihana se onkaan. ♥ Tämä ilta vierähtääkin kauniita kuvia ihastellessa ja malttaako sitä nukkumaankaan mennä ajoissa, kuten olisi tarkoituksena. :)

Omakotivalkoinen_15062016_4983.jpg

Omakotivalkoinen_15062016_4970.jpg

Omakotivalkoinen_15062016_4999.jpg

Omakotivalkoinen_15062016_5012.jpg

Siellä se yöpöydällä odottaa, kasvin, käsirasvan ja mieheltä saamani Philosophyn Pure Grace -tuoksun alla. Tänään on ollut vähän kiukkumielinen väsähtänyt päivä ja tytön mentyä untenmaille aion pötkähtää petiin, kattaa tarjottimelle kasan suklaakastikkeella kuorutettuja mansikoita ja vaniljajäätelöä, ja oikein kieriskellä visuaalisessa ja herkullisessa nautinnossani. :)

Omakotivalkoinen_15062016_5006.jpg

Omakotivalkoinen_15062016_4964.jpg

String-hyllyn lähdettyä kirjoja löytyy nyt sieltä täältä, osa on pinottu korkeaksi pyramidiksi olohuoneen pöydälle ja osa on survottu Deer-seinähyllyyn. Olohuone alkaa ajatuksen tasolla olla taputeltu pakettiin ja nyt pitäisi vain malttaa sinne heinäkuuhun että saan Bemziltä päällisen uuteen Kivik-moduuliin. Postausaiheita onneksi löytyy takataskusta, mm. keittiöön on tulossa uusi ruokapöytä ja blogin 5-vuotisbileet lähestyvät kovaa vauhtia ja luvassa on jotakin extra-kivaa. :)

Nyt hellan ääreen laittamaan ruokaa ja katselemaan samalla tabletista Heart of Dixie -sarjaa (suom. sydänmailla). Huomiseen!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg