Kaukana ovat ne ajat, jolloin kaappi pursusi lakanoita ja tyynyliinoja, joilla olisi petivaatettanut kokonaisen suvun yökyläilytarpeet. Nykyisin omistan tasan kahdet lakanat, joista toiset ovat edelleen avaamattomana pakkauksessaan, sillä olen pessyt ja pitänyt yksiä ja samoja petivaatteita sängyssäni lähes vuoden päivät - perjantaina pesuun ja samana iltana takaisin petiin. :) Casa Stockmannin egyptiläistä puuvillaa olevat hotellilakanat pitävät ryhtinsä pesusta toiseen, ihana vilpoisuus ja kahina muistuttaa hotelleissa vietetyistä öistä. ♥︎ 

Omakotivalkoinen_10062016_4866_2.jpg

Omakotivalkoinen_10062016_4855.jpg

Omakotivalkoinen_10062016_4856.jpg

Niin ihanalta kuin pellavaiset petivaatteet ihoa vasten tuntuvatkin, vie sileä ja tiiviisti kudottu perkaalipuuvillainen Casa Stockmannin sarja selkeän voiton. Tästä syystä pistin Finlaysonin pellavalakanat siskon mukaan ja ostin toisen setin Casaa odottamaan kaappiin vaihtovuoroaan. Ostosta tehdessäni tulin tuumineeksi että kuinka monta lakanasettiä yksi ihminen oikeastaan tarvitseekaan... yhdet kun kerrallaan vain sänkyyn mahtuvat. Lapsilla tulee luonnollisesti olla vaihtolakanat vahinkojen varalta, mutta kaksia enempää ei eskari-ikäinenkään enää tarvitse. Monien kotoa löytyy kuivausrumpu ja se viimeistäänkin mahdollistaa lakanakaapin vierasvarannon vähentämisen. Oma mielipiteeni asiaan onkin kahdet lakanat per sänky. :)

Omakotivalkoinen_10062016_4857.jpg

Omakotivalkoinen_10062016_4853.jpg

Casa Stockmannin lakanasarjoja on useampia, joista osa näyttää päälle päin melko samalta. Valikoimassa on pehmeäksi kivipestyä kevyesti ryppyistä puuvillaa, pumpulinpehmeää puuvillatrikoota sekä tätä ihanan kahisevaa sileäpintaista perkaalipuuvillaista versiota, jonka lankaluku on 200. Omassa sängyssäni uinutaan tuplapeitteen alla, jonka ympärillä on 230x220cm kokoinen pussilakana. Tyynyliinoja on kahta eri kokoa, isompi tyynyistä on kooltaan 60x80cm ja pienempi 50x60cm. Aluslakanani on ihanan suuri 260x270cm ja saatavana on sekä perinteinen että patjan ympärille taittuva kuminauhallinen malli, useassa eri koossa. 

Omakotivalkoinen_10062016_4861.jpg

Ihanampaa petikaveria en tiedä kuin täydelliset lakanat, ja se kevyt rapina joka näistä tulee kun vaihtaa asentoa - jumalaista. ♥︎ Sain yhdeltä lukijaltani pari viikkoa sitten erittäin kovaa kritiikkiä kalliiden designtavaroiden ostamisesta ja siitä kuinka hänen mielestään arvostelen tavaran ainoastaan hintalapun suuruuden perusteella. Osa saamastani kritiikistä oli varmasti ihan ansaittuakin, sillä totta on että rakastan skandinaavista muotoilua ja useiden suunnittelijoiden tuotoksia, jotka ovat hintatasoltaan keskivertoa kalliimpia. Tuotesuosikkien joukkoon mahtuu kuitenkin suuri skaala edullisempiakin juttuja, joista nämä Casan lakanat ovat mainio esimerkki. Korkeaa laatua saa joskus hyvinkin edullisesti, tarpeisiin sopiva täydellisyys kun ei aina katso hintaa. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg