Stockmannin kovasti odotettu kesäale on alkanut ja onnistuin löytämään tytölle muutaman kivan eskari-vaatteen syksyksi, jotka neiti itsekin kelpuutti olkapääni takaa valikoimaa kurkistellen. :) Tarkkasilmäinen tyttö huomasi myös kodin tuotteiden joukossa vilahtaneen heppakuvioidun pussilakanan, jollaisen neuvotteli itselleen niin perustellusti etten voinut kieltäytyä ostamasta sitäkin. :)

STCOM_SEASONSALE_16062016_6178_2.jpg

stcomkesaale_16062016_6728.jpg

Kodin osaston aletuotteiden määrä ei ole niin suuri kuin talvialessa, mutta sitäkin parempi. Joukossa on paljon klassikoita, kuten Artekin, Muuramen ja String Systemin kalusteita, sekä Joutsenen untuvatuotteita. Itse iskin silmäni Design House Stockholmin Step-tikkaisiin ja Clean -sarjan tuoksukynttilöihin...

STCOM_SEASONSALE_16062016_6180.jpg

Naisten alevalikoima on erittäin suuri, mutta sieltä en löytänyt tällä kertaa itselleni mitään. Tytön ostosten lisäksi tilasin äidilleni lahjaksi 6kpl Casa Stockmannin Latte-kahvikuppeja, joita hän oli katsellut kantiskuvastosta jo keväällä muttei raaskinut niitä ostaa. ♥

Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa Stockmannin alevalikoima läpi, erityisesti kodin osaston tuoteryhmät - kalusteet, valaisimet, sisustus ja kattaus.

www.stockmann.com/ale

Tunnelmallista sadepäivän iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com / valmistajat. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg