Tytön huoneessa vallitsee parhaillaan minimaalinen kaaostila, joka johtuu kasvavan neidin tavaroista ja säilytystilan puutteesta. Pientä tilpehööriä on salakavalasti kerääntynyt eikä suunta suinkaan ole pienenemään päin. Pöytä on kuin lastattu laiva, mutta tilanpuutteen takia emme saa sitä siistittyä. Sängynaluslaatikot on täytetty poneilla, barbeilla, legoilla ja pehmoleluilla, eivätkä ne tyhjänäkään ole kovin hyviä pikkuromppeen säilyttämiseen. Mitäpä siis teemme... Laajennammeko nykyistä String -hyllysysteemiä?

IMG_4872.jpg

IMG_4876.jpg

Tyttö aloittaa elokuussa eskarin ja on siirtynyt jo osittain isojen lasten maailmaan - neiti osaa lukea tikkukirjaimilla kirjoitettua tekstiä, laskea jopa muutamia kertotauluja ja on innostunut lelujen sijaan kampausleikeistä ja kynsien lakkailusta. :) Osa kasvupyrähdyksestä on varmasti serkkutyttöjen seuran aikaansamaa, heistä nuorempi menee syksyllä tokaluokalle ja vanhempi neljännelle. Kolmen tyttösen kopla viihtyy hyvin yhdessä, tänäänkin peuhasivat tuntikausia ulkona saippuakuplien kanssa. Mielenkiinto leluihin on vähentynyt radikaalisti ja uudet mielenkiinnon kohteet ovat vallanneet huoneen - kynsilakkoja, hiuskoristeita, pinnejä, askarteluvälineitä, korusettejä... pieniä suloisia ja tärkeitä juttuja. ♥︎

IMG_4870.jpg

Na%CC%88ytto%CC%88kuva%202016-06-11%20ke

Kaikista helpointa ja yksinkertaisinta olisi kasvattaa säilystystilaa nykyistä hyllysysteemiä laajentamalla. En tiedä raaskinko ostaa kaikkia osia kerralla ja mietinkin pitäisikö minun hyödyntää olohuoneen String-kalusteen osia tytön huoneeseen. Ongelma tuossa vaihtoehdossa on se, että olohuone olisi taas tilapäisessä keskeneräisyydessä enkä jaksaisi katsella nyt mitään puolivalmista. Yksi vaihtoehto on ottaa koko seinäkaluste olohuoneesta pois ja hankkia Ikean Kivik-sarjan divaani nojatuolimodulien jatkeeksi...

IMG_4884.jpg

En voi vetkutella asian kanssa kovin kauaa, sillä tyttö tarvitsee todella kipeästi lisää kaappi- tai hyllytilaa huoneeseensa (neiti joutuu nyt nostelemaan tavaroitaan alas pöydältä mahtuakseen piirtämään sen ääreen). Tilapäisiä kalustehankintoja en haluasi tehdä, sen enempää olohuoneeseen kuin tytönkään huoneeseen. Onneksi voin kuluttaa koko illan ratkaisun etsimiseen ja otinkin jo mittanauhan valmiiksi esiin projektin alkuun saamiseksi. :)

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg