Olemme tytön kanssa parhaillaan siivoamassa ja järjestelmässä neidin huonetta ja harkinnassa on sängyn kääntäminen vastapäiselle valkoiselle seinälle. String-hyllyn alle jäisi muutoksen seurauksena tyhjää tilaa, johon saisi rakennettua jonkinlaisen satunurkkauksen...

Omakotivalkoinen_01062016_4522.jpg

Omakotivalkoinen_01062016_4523.jpg

String Pocket hyllyyn olisi ihana saada tytön kirjoja, mutta valitettavasti 15cm syvä hylly on siihen liian pieni. Nostelin hyllyyn tilapäiseksi täytteeksi puueläimiä, aika söötin näköinen kokoelma puuta, valkoista ja terästä. :) 

Tietäisikö kukaan kauppaa mistä löytyisi isoja lattiatyynyjä, mielellään 80x80cm kokoisia? Viime kesänä niitä näkyi runsaasti, mutta nyt ne ovat kadonneet jonnekin... Myös puuvillapintaiset säkkituolit voisivat olla passelit lukunurkkaukseen, sellaisten myyntipaikoista otan myös mielelläni vinkkejä vastaan. ♥︎

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg