Kesä on kirppistelyn kulta-aikaa ja olen kolunnut Helsingin kirpputoreja jo kolmena viikonloppuna. Hakaniemen kesäkirppis tarjosi ehdottomasti eniten, sieltä mukaani tarttui mm. kassillinen kaunista villasukkalankaa siskolle, neljä Monster High -nukkea tytölle sekä Susanna Clarken kirjoittama fantasiakirja Jonathan Strange & Mr Norrell, josta on tehty saman niminen tv-sarjakin. 

Omakotivalkoinen_06062016_4547.jpg

Omakotivalkoinen_06062016_67167.jpg

Kirppikseltä löytyi myös tämä Global Accessories´n harmaa poncho / viitta, jossa kaunis nahkainen sulkulenksu (en saa päähäni tuon nimeä, tuollainen duffelitakista tuttu suljinsysteemi :D). 

Omakotivalkoinen_06062016_67168.jpg

Miehelle ostin Olymp-merkkisen kashmirneuleen, jonka kunto oli niin moitteeton että epäilen sitä koskaan edes käytetyn. Ihanan pehmoinen ja varmasti lämmin syksyn viileämmässä säässä... Säätiedotus tosin lupasi meille takatalvea, joten neule saattaa päästä käyttöön jo tällä viikolla. :)

Omakotivalkoinen_06062016_67169.jpg

Lisäksi ostin kassillisen ihania mustavalkoisia vaatteita, jotka lahjoitin suoraan siskolleni - olivat ihan hänen näköisiään ja maksoivat vain euron kappale... kaikki kelpasivat hänelle Niken sporttihousuja myöten. :) Ensi sunnuntaina taas uudestaan, suuntana olisi Hakaniemen lisäksi myös Hietsun kirppis. :) 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg