Tänään on vuorossa minimalismiin liittyvä videopostaus ja koska aihealue on laaja kuin avaruus, päätin jakaa videon osiin ja pienempiin aihepiireihin. Ensimmäisessä osassa keskitytään kauneudenhoitotuotteisiin, joita kertyy helposti kaappien perukoille ja yli oman tarpeen. Videolla esittelen oman kokoelmani ja kerron ajatuksistani ja tavoistani tavarakuorman kurissa pitämiseksi. Toivottavasti tykkäätte ja saatte inspiraatiota omien kylppärikaappien ja puolikkaiden purtiloiden raivaamiseen. :)

Seuraava minimalismi-videosarjan osa julkaistuu viikon kuluttua, aiheena tuolloin ruoka, ruokahävikin pienentäminen ja kuukausittaisen ruokabudjetin kohtuullistaminen. 

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg