Pelkistettyä tyylikkyyttä henkivä Geneva Model L on meidän kodin uusi helmi! ♥ Yhteistyön merkeissä testiin saatu hohtavan valkoinen monitoimilaite pitää sisällään radion, cd-soittimen sekä langattoman Bluetooth -toiminnon, jonka avulla suoratoistopalvelu Spotifyn ja Youtuben musiikillinen äänimaailma nousee uusille asteikoille. Upea erottelu ja jyhkeä basso toimivat kotikuuntelussa musiikkilajista riippumatta - rokki raikaa, bassot bilettää ja hidastempoisempi tunnelmamusiikki rauhoittaa tasaisuudellaan. Radiokanavat kuuluvat kirkkaasti särisemättä ja televisioon kytkettynä taikalaatikko toimii kotiteatterin korvikkeena uskomattomalla tehokkuudella. Geneva Model L on täydellinen valinta ihmiselle, joka vaatii äänentoistolaitteelta tyylikkyyttä, monipuolisuutta ja korkeaa laatua kohtuullisella hinnalla.

Omakotivalkoinen_Geneva_30072016_5893.jp

Omakotivalkoinen_Geneva_30072016_5907.jp

Sveitsiläisen Geneva Lab:n mallistoon kuuluu kuusi eri kokoista äänentoistolaitetta XS-kokoisesta taskuun sopivasta ministä XXL-kokoiseen tv-tasona toimivaan jättiläiseen. Olohuoneessani asustava vaikuttavan näköinen Model L on kokoluokassaan priimaa, todellista hi-techiä jonka komponenteissa ei ole säästelty. Kumijaloilla seisova Model L soi kauniisti jopa meidän avarassa kodissa, jossa monet muut kaiutinjärjestelmät eivät pärjää. Genevan ääni ei jää kaikumaan tyhjiin neliöihin eikä paljaiden seinäpintojen heijastus tunnu vaikuttavan äänenlaatuun edes volyymit kaakossa. Patentoidun Embracing Sound -äänenprosessoinnin ja stereofonisen äänimaailman ansiosta musiikki kuulostaa hyvältä koko huoneessa, eikä se vaadi perinteisen hifilaitteiston tapaan optimoitua kuuntelupaikkaa - Suosikkiartistini Adele laulaa tyylipuhtaasti niin olohuoneessa kuin keittiössä ja eteisessäkin.

Omakotivalkoinen_Geneva_30072016_5896.jp

Omakotivalkoinen_Geneva_30072016_5908.jp

Genevat valmistetaan käsityönä ja se näkyy. Upea pianolakkaus, kulmien pyöristykset ja tuntuma tekevät tästä 60-luvun putkiradiota muistuttavasta linjakkaasta laitteesta modernin ja tyylitellyn. Langaton toisto toimii kaikissa älylaitteissa ja minimoi johtojen aiheuttaman sekasotkun. Ei enää kaiutinpiuhoja ja välikytkentöjä - yksi laite hoitaa kaiken! Mikäli haluat kytkeä Genevan televisioon tai Bluray-soittimeen, onnistuu se laitteen pohjassa olevien RCA- ja miniplug-liittimien avulla. Olen hyödyntänyt Geneva Model L:ää kotiteatterina katsellessani leffoja Netflixistä ja hyvin toimii. Toimintakohtauksissa sohva tutisee ja romanttisen elokuvan haikeassa jäähyväiskohtauksessa ropissut sade kuullosti siltä kuin se olisi oman ikkunani takana ripotellut. Tämä jos mikä todistaa Genevan monipuoliset käyttömahdollisuudet. 

Omakotivalkoinen_Geneva_30072016_5904.jp

Omakotivalkoinen_Geneva_30072016_5903.jp

Kaunis kuori kätkee sisäänsä huippuominaisuuksia, joista laadusta tinkimätön miehenikin on minulle vähän kateellinen. :) Laitteessa yhdistyy kaikki ne asiat joita äänentoistolta haluan - upea ulkomuoto, kompakti koko, laadukas ääni, langattomuus, helppokäyttöisyys, monipuolisuus ja omalle lompakolle sopiva hinta. En halua monia eri laitteita kaappeihini, erilliset vahvistimet ja kaiuttimet sekä laitteiden välillä kulkevat piuharyppäät ovat ehdottomasti nounou. Geneva Model L onkin tullut meille jäädäkseen, en todellakaan suostu siitä luopumaan. ♥ 

Omakotivalkoinen_Geneva_30072016_5919.jp

Spotify soi meillä päivittäin useita tunteja ja musiikin vaihtaminen onnistuu kätevästi suoraan puhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla. Eilen pidimme tytön kanssa pienet tanssibileet ja huudatimme naapureiden iloksi Antti Tuiskua, Isac Elliotia, Tean Mehudiskoa ja Sannin Pojat -kappaletta. :) Tänään meillä on soinut kesän parhaat hitit, joiden tahdissa vetäisin hikijumpan ja maalailin ruokapöytää.  

Omakotivalkoinen_Geneva_30072016_5891.jp

Jos etsit langatonta laatua ja sisustukseen sopivaa kompaktia äänentoistoa kohtuullisella hinnalla, on Geneva tutustumisen arvoinen vaihtoehto. Lisätietoa Geneva Model L:stä ja muista Genevan tuotteista löydät maahantuoja TA-Distributionin sivuilta TÄÄLTÄ sekä Geneva Suomen Facebookista TÄÄLTÄ! Kattava Geneva-jälleenmyyjälista kaupungeittain löytyy vuorostaan TÄÄLTÄ!

Ensi viikolla postailen teille Genevan mukana tulleesta teräksisestä jalustasta, joka kuuluu lisävarusteiden ryhmään. Jalustan päälle nostettu Model L on kertakaikkisen upeaa katseltavaa ja kunhan saan pöydän maalattua ja ruokailutilan kuntoon, pääsen sijoittamaan sen tytön huoneen viereen ruokailutilan kupeeseen, jossa se pääsee oikeuksiinsa. :)

Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: TA-Distribution / Geneva)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg