House of Brandonin verkkokaupassa on melkoinen supersunnuntai - kaikista Calvin Kleinin normaalihintaisista tuotteista saa nimittäin 15% alennuksen. HOB:n kanssa toteutettujen yhteistyökampanjoiden merkeissä olen päässyt tutustumaan CK:n tuotteisiin ja paluuta "osta 3 maksa 2 -alusvaatteisiin" ei enää ole. Yhdet laadukkaat alusvaatteet kestävät kymmenkertaisen määrän käyttöä huomattavasti paremmassa kunnossa ja viimeisetkin halpispökät lentävät ulos pesästä uunituoreen alusvaatetilaukseni saavuttua. :)

Omakotivalkoinen_CalvinKlein_10072016_52

Omakotivalkoinen_CalvinKlein_10072016_52

Calvin Kleinin New Triangle -braletteliivit ovat haalistumatonta sileää mikrokuitumateriaalia ja niin mukavat päällä, että pistin kaikki kaarituelliset liivini pois. Kaksikerroksinen kangas antaa hyvän tuen aina C-kuppiin asti, kaunis v-muoto imartelee kantajansa decolteen seutua. :) Samaa materiaalia olevat New Cheeky Hipsters -alushousut ovat sporttiset, hyvin istuvat ja ihanan rennot, näitä tilasin parit lisää. :)

Omakotivalkoinen_CalvinKlein_10072016_52

Omakotivalkoinen_HouseofBrandon_76376712

Calvin Kleinin oloasut ovat kultaa, tämäkin Pj Top ja Pj Pant -oloasusetti on edelleen uudenveroisessa kunnossa vaikka käyttö- ja pesukertoja on lähemmäs sata. Pesunukasta, haalistumisesta tai virttymisestä ei ole tietoakaan. Tämän kun päällensä illalla pukee, tuntuu kuin olisi kääriytynyt pehmoiseen pumpuliin. ♥︎

Omakotivalkoinen_CalvinKlein_10072016_52

House of Brandon tarjoaa 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista Calvin Kleinin naisten ja miesten tuotteista. Alennuksen saat koodilla CALVIN15, alekoodi on voimassa vain tänään sunnuntaina! Nyt mars päivittämään omaa (ja miehenkin) alusvaatelaatikkoa! :)

www.houseofbrandon.com/calvinklein

Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja huomiseen, jolloin luvassa minimalismi-videosarjan seuraava jakso. :)

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: House of Brandon)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg