Ystäväni Irina lähetti minulle vuonna 2012 kuvaamansa videon pienestä tomerasta tytöstäni Avasta. ♥ Neiti oli jo 2-vuotiaana hyvin omatoiminen ja aika kovapäinenkin, uhma oli tuolloin pahimmillaan ja videollakin neiti kovasti yritti minua komentaa. :) Voi niitä aikoja ja muistoja, olisihan se ihana elää pikkulapsiarkea vielä kerran elämässään... 

Omakotivalkoinen_06072016_5193.jpg

Nyt Ava on jo iso tyttö, joka elokuussa aloittaa eskarin. Minne nämä vuodet oikein vierähtivät?!? Ei sitä arjen pyörteissä aina muistakaan, miten erilaista elämä oli silloin kun Ava oli pieni... Irinan lähettämä video oli sydämen sulattavaa katseltavaa, minun silmäteräni ja koko maailmani kirkkain timantti. ♥

Omakotivalkoinen_06072016_518633.jpg

Omakotivalkoinen_06072016_5189.jpg

En halunnut ladata videota massapalvelu Youtubeen,  joten tällä kertaa se löytyy vain ja ainoastaan blogini Facebook-sivuilta TÄÄLTÄ (lyhennettynä versiona). :) Älkää muuten säikähtäkö, minulla on videolla blondit hiukset. :)

Ihanaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg