Löysin koneelta pari vanhaa olohuonekuvaa ja päätin alkuperäisistä suunnitelmistani poiketen postata teille tänään tunnelmakuvia vanhasta järjestyksestä. Ihanan tunnelmallista kyllä oli kun Kivik -nojatuolimoduulit olivat viistossa toisiaan kohden. ♥ Lisäpalikoiksi tilaamani divaanimoduulit saapuivat viime viikolla ja aijai miten kivalta olohuone tuleekaan valmiina näyttämään. Bemzin pellavapäällisten toimitusaika on harmittavan pitkä ja joudun vartoilemaan niitä vielä pari viikkoa, mutta siitä huolimatta aion postailla teille huomenna puolivalmiista olohuoneesta. :)

Omakotivalkoinen_04072016_3688.jpg

Omakotivalkoinen_04072016_3691.jpg

Omakotivalkoinen_04072016_3687.jpg

Olohuone näyttää nyt paljon paljon suuremmalta kuin näissä kuvissa, enkä malta odottaa että pääsen näyttämään teille uudenlaisen järjestyksen. :) Heti huomenna julkaisen synttäriarvonnan voittajat ja palailen näidenkin asioiden pariin. Ihanaa iltaa kaikille! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg