Hiphei, tässäpä teille muutama kuva olohuoneen uudesta järjestyksestä ja uusista Ikean Kivik-divaanimoduuleista, jotka saapuivat viime viikolla. Ennen divaanien saapumista jouduin pari viikkoa katselemaan tyhjentynyttä olohuonetta ja myönnän poteneeni melko pahaksikin äitynyttä katumusta String-hyllyjen lähdöstä. Itkua en sentään asian vuoksi tuhertanut, mutta pienen hetken ajattelin tehneeni karmean vaihtovirheen. :) Kaikki negatiiviset fiilikset katosivat puuttuvien sohvapalikoiden paikoilleen saamisen jälkeen onneksi kuin tuhkat tuulenpuuskaan, muutos on jo nyt mielestäni mahtava ja paranee loppukuusta entisestään kun saan verhot ikkunaan ja Bemziltä tilaamani pellavapäälliset vaihdettua Ikean omien irtopäällisten tilalle. Elämässä (ja sisustamisessa) on otettava välillä riskejä, sillä onnistuessaan lopputulos saa hykertelemään mielihyvästä ja epäonnistuessaan... no, ei siitä tällä kertaa enempää. :)

Omakotivalkoinen_05072016_5168_2.jpg

Omakotivalkoinen_05072016_5169.jpg

Omakotivalkoinen_05072016_5172.jpg

Omakotivalkoinen_05072016_5174.jpg

Omakotivalkoinen_05072016_5163.jpg

Omakotivalkoinen_05072016_5166.jpg

Ihana massiivipuinen tarjotinpöytäni istuu kantikkaan U-mallisen sohvaryhmän keskelle paremmin kuin osasin kuvitellakaan. Tykkäsin kovasti olohuoneen vanhasta järjestyksestä, joka oli tunnelmallinen ja pesämäinen viistoon asetettuine Kivik-nojatuoleineen (nyt divaanien välissä keskellä). Uudistumisen jälkeen kalusteet on aseteltu paljon väljemmin ja tila näyttää avarammalta, riskinä oli että olohuoneesta katoaa muutoksen myötä pehmeys ja kodikkuus - onneksi näin ei käynyt. ♥ Tykkään muutoksesta valtavasti ja pitkästä aikaa olen innostunut katselemaan jopa telkkaria, eilisiltakin vierähti vallan telkkua tuijotellessa. :)

Nyt heittäydyn sohvalle köllimään ja toivottelen kaikille ihanaa iltaa! Huomiseen! ♥

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg