Puhtaanvalkoiset kaunislinjaiset astiasarjat ovat harvinaisuus, joita ei putkahtele vastaan liian usein. En edes tiedä kuinka montaa eri kupposta ja lautasta olen käsissäni pyöritellyt vuosien aikana, lukema lienee reippaasti parinkymmennen paremmalla puolen. Olen vertaillut sekä edullisten että arvokkaiden merkkien astiasarjojen valkoisia sävyjä, Tokmannista Stockmanniin, ja potentiaalisia vaihtoehtoja on pari tullutkin vastaan. Kuvittelin että ajan saatossa silmäni tottuisivat vitivalkoisen ruokapöydän ja pöytää kermaisempien nykyisten Koko-astioiden sävyeroon, mutta väärässä olin. :) Casa Stockmannin yksinkertaisesti muotoiltu vitivalkoinen astiasto kattaa monipuolisen valikoiman eri kokoisia lautasia, kulhoja ja kuppeja... ja heti ensi viikolla (toivottavasti) pääsen kokkailemaan jotakin värikästä kesäherkkua ja kattamaan ruokapöydän uusilla hohtavan valkoisilla astioillani. ♥︎ Jospa oikean astiasarjan etsiminen olisi nyt viimein päättynyt. :)

Omakotivalkoinen_CasaStockmann_astiat.jp

Uuteen neljän hengen astiasarjaani kuuluu matalia lautasia kolmessa eri koossa, joista pienin on leipälautanen, keskikokoinen on ruokalautanen ja suurin toimii tarjoilussa sekä kattauksessa katelautasena. Matalien lautasten lisäksi kotimatkalle lähti neljä syvää lautasta (koko 19,5cm), neljä kulhoa sekä neljä kahvikuppia (vet. 0,33dl). Casa Stockmannin tuotteet ovat heinäkuun ajan -20% (kanta-asiakasetu) ja uudelle astiasarjalleni jäi alennuksen jälkeen hintaa alle 80€, mikä on erittäin edullinen summa astioiden laatuun nähden. :)

Omakotivalkoinen_Stcom_15ale_17072016.jp

Stockmannin verkkokaupan kodin osastoa koskeva 15% alennukseen oikeuttava kesäetu on voimassa vielä tänään! Alennuskampanjan voi yhdistää Casa Stockmann -tuotesarjaa koskevan -20% kanta-asiakasedun kanssa - Ostosten yhteissumman ollessa 150€ tai yli, saat 15% alennusta tilauksen normaalihintaisista tuotteista. Testasin tuon itse nimittäin äsken oman tilaukseni yhteydessä, joka sisälsi sekä Casa Stockmannin kantistuotteita että yhden normaalihintaisen tuotteen. :) 

Puhtaanvalkoista astiasarjaa etsimässä? Ota kurssi kohti --> www.stockmann.com

Leppoisaa lepopäivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann. Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg