Kahvi (varsinkin aamuisin) on asia josta en hevillä suostu luopumaan ja onneksi kenkkuilevan vatsani vaatimuksiin soveltuvaa pannukahvia on helppo valmistaa myös kiireen keskellä. Siirryin vatsanpurujen takia kapselikahvista takaisin pannukahviin pari viikkoa sitten ja vaihdoksen myötä kahvihetkistä tuli jälleen nautinnollisia. Kapselikahvin valmistuksen helppoudesta ja nopeudesta johtunut ylenjuonti on myös vähentynyt radikaalisti ja entisen 6-8 kupillisen päivävauhdin sijaan hörppäilen vain kolme kupillista kahvia vuorokaudessa, hyvä minä. :)

Omakotivalkoinen_05082016_5978.jpg

Omakotivalkoinen_05082016_5982.jpg

Kahvina minulla on tällä hetkellä Nicolas Vahén C1-kahvi, jota yksi lukijani minulle taannoin suositteli. Kyseinen kahvi oli hänellä vähentänyt vatsanväänteitä ja kuvauksensa mukaan maistui "normaalilta" suomalaiselta kahvilta joten pakkohan se oli itsekin kokeilla. :) Vahén kahvi on minunkin makunystyröilläni mitattuna maukasta ja täyteläistä, mutten usko sen jäävän vakituiseen käyttööni (saatavuudenkaan vuoksi). Pannukahvina se on parhaimmillaan, sekä vanhanajan pannutaktiikalla että pressopannulla valmistettuna, muttei voita Pauligin Presidenttiä. :)

Omakotivalkoinen_05082016_5729.jpg

Omakotivalkoinen_05082016_5999.jpg

Cupsolon kapselikeitin on tällä hetkellä siskollani lainassa, mutta palautunee sieltä melko pian jo takaisin. Kuten ennakkoon arvelimme, ei laite jaksa alkuinnostuksen jälkeen häntä enää sytyttää enkä halua jättää vekotinta siskon riesaksi pölyyntymään. :) En tiedä otanko kapselikonetta takaisin käyttöön, koska en voi sillä säännöllisesti päivittäin kahviani kuitenkaan valmistaa. En tiedä mistä johtuu että kahvikoneiden kahvi aiheuttaa hillittömän kiehunnan vatsalaukussa (jopa ilman maitoa), mutta tuosta syystä en valmiskahvia reissunkaan päältä ostele. Kaiholla katselen kun ihmiset hehkuttavat mm. Starbucksin makukahveja, kun itse en niihin voi koskea ollenkaan. Olisi kiva saada tietoa aiheesta, mutta hirveän vähän löytyy mitään infoa joka valottaisi asiaa - olenkohan aivan yksin ongelmani kanssa vai onko muitakin joiden vatsa ei tykkää kahvikoneiden kahvista?!?

Enää muutama tunti ja sitten koittaa viikonloppu! :) Pirteää ja energistä perjantaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg