Uusilla Casa Stockmannin lautasilla katettu pöytä on hohtavan valkoinen ja kauniin yksinkertainen. Kukkakimpun virkaa toimittaa tällä kertaa ruukkuchili, joka tuo kivan väriläiskän kattauksen keskelle. Kulhoon kun vielä tytön kanssa pilkotaan iso satsi raikasta salaattia, on päivän ruoka eli eilen valmistettu feta-makaronilaatikko lämmitystä vaille valmis. Kannattaa muuten kokeilla, murusteltu feta makaronilaatikon joukossa tuo kivan suolaisen ja pikantin vivahteen... ja maistuu muksuillekin. :)

Omakotivalkoinen_23082016_6607_2.jpg

Omakotivalkoinen_23082016_6613.jpg

Omakotivalkoinen_23082016_6726712.jpg

Casa Stockmannin luuposliinisten lautasten ja kulhojen, sekä salaattiottimien ja pellavaservettien lisäksi pöydässä on Hackmannin aterimet ja Iittalan Essence -punaviinilasit aikuisille kuplaveden tarjoiluun ja saman sarjan matalammat olutlasit lapsille maitoa varten. Itse tykkään juoda kaiken paitsi kahvin ja teen näistä korkeista jalallisista laseista, se jos mikä on ihanaa arjen luksusta. Tyttö on hieman heiluvampi pöytäseuralainen, joten hänen luksuksensa on matalampaa mallia. Näin saamme molemmat nauttia tavallisesta arkiruoasta vähän kauniimmin. :)

Omakotivalkoinen_23082016_6604.jpg

Omakotivalkoinen_23082016_78781.jpg

Omakotivalkoinen_23082016_6625_2.jpg

Kattauskuvien lisäksi minulla on iloisia uutisia kaikille teille jotka harkitsette mm. Casa Stockmannin astioiden ostoa - Tänään verkkokaupasta saa 10% alennuksen, joka koskee kaikkia kodin osaston normaalihintaisia tuotteita huonekaluista astioihin. :) Kodin valikoimaan pääset suoraan vaikkapa tästä:

www.stockmann.com/koti

Aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg